Kaufland livrează la domiciliu, însă nu ce vrei tu

Share This:

Kaufland România a lansat un nou produs online, cu care vrea să ajungă la cât mai mulți potențial clienți. Personal nu cred că va avea succes, dar… Kaufland livrează pachete predefinite cu alimente de bază în orice localitate în care ajunge firma de curierat. Inclusiv în mediul rural.

În această perioadă, dacă nu vrei să te deplasezi la supermarket, poți comanda online alimentele pe care ți le dorești. Însă, Kaufland nu te lasă să-ți alegi produsele. Magazinul a creat două tipuri de pachete cu alimente de strictă necesitate pe care le poți comanda online.

Pachetul standard, de 39 kg, conține de la produse de panificație, făină, mălai, orez, ulei, conserve de legume sau pate, lapte, zahăr, cafea și paste, până la fructe, legume și apă și altele.

Pachetul standard plus, de 46 de kg, pentru familii extinse, conține mai multe produse. Vezi mai jos conținutul fiecărui pachet!

Comenzile se pot face online sau telefonic, la numărul 0800.080.888 (tarif normal), de luni până vineri între orele 08:00-20:00 și sâmbăta, între 08:00 -17:00, cu excepția sărbătorilor legale.

Kaufland livrează, dar la ce preț

Costul de livrare este 48 de lei pentru fiecare pachet de 39 kg și 55 de lei pentru fiecare pachet de 46 kg. Kaufland livrează prin Fan Courier, în toate localitățile în care compania are acces. Vezi AICI lista completă!

Să ai produse de bază, precum făină, ulei, mălai, nu trebuie să fie un lux. Dimpotrivă, oricine ar trebui să le aibă în casă fără vreun efort suplimentar. De astăzi, lansăm acest nou serviciu, care aduce acasă produsele de bază, cu provizii esențiale, oriunde în țară, la preț accesibil.

Această soluție este gândită pentru a asigura necesarul de aprovizionare cu produse de strictă necesitate într-un format compact și în siguranță, atât pentru cei din mediul urban, cât și din mediul rural, fără să implice deplasarea în magazine”, spune Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

Clienții au la dispoziție toate modalitățile de plată, atât cu cardul la plasarea comenzii sau la sosirea curierului la destinație, cât și în numerar.

Be the first to comment on "Kaufland livrează la domiciliu, însă nu ce vrei tu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.