Klaus Iohannis o susține pe Kovesi până la capăt

Foto: presidency.ro

Share This:

Președintele Klaus Iohannis, cel care va decide în final soarta procurorului șef al DNA, a reacționat  în urma declarațiilor ministrului Justiției, Tudorel Toader, printr-un comunicat de presă. Din comunicat reiese că șeful statului își menține părerea despre Laura Codruța Kovesi, pe care o susține în continuare.

„Referitor la Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, prezentat joi, 22 februarie a.c., de către ministrul Justiției, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:

Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a Ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate.

În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept”.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat un raport al activității DNA și a cerut revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

 

1 Comment on "Klaus Iohannis o susține pe Kovesi până la capăt"

  1. Dacă Trump e cu „Make America Great Again”, Iohannis era cu „România lucrului bine făcut. Lege, nu hoție”.
    E de la sine înțeles de ce mă aștept să o susțină în continuare pe Kovesi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.