La mulți ani, mămici! Pentru că iubiți necondiționat, Play-Doh vă premiază

Credit foto: Shutterstock

Share This:

La mulți ani, mamă dragă! De ziua ta, danbrumar.ro și Play-Doh s-au gândit să te premieze pentru toate clipele minunate pe care le oferi celor din jurul tău. Și ce cadou poate fi mai potrivit decât fericirea copilului tău? Participă la concursul nostru și oferă-i celui mic șansa de a da formă gândurilor lui frumoase cu super-plastilina Play-Doh! Poți câștiga unul din cele cinci seturi de joacă Play-Doh, puse în joc la acest concurs.

Pasta modelatoare Play-Doh este cea mai apreciată de copiii și părinții din întreaga lume fiindcă e foarte maleabilă și frumos mirositoare. Este ideală pentru a da formă ideilor colorate ale celor mici. Acum, la început de primăvară, Play-Doh vă provoacă pe toți, copii și adulți, să deschideți cutia cu imaginație și să lăsați la joacă toate culorile vii din seturile Play-Doh. Chiar în această perioadă, la achiziția oricăror produse Play-Doh în valoare de cel puțin 49,99 lei primiți gratuit un set de zece mini-cutii de super-plastilină. Doar în magazinele partenere!

Ce trebuie să faci pentru a câștiga unul din cele cinci seturi Play-Doh? 

Descrie-ne într-un comentariu (aici sau pe pagina de Facebook) prima creație din plastilină pe care ai primit-o de la copilul tău și intri în tragerea la sorți pentru un set de joacă Play-Doh, care îi va provoca imaginația celui mic zi de zi!

Concursul se desfășoară la nivel național în perioada 8-13 martie. Câștigătoarele, selectate prin tragere la sorți, vor fi anunțate pe 13 martie, ora 17.00. Premiile vor pleca spre voi marți, 14 martie, prin curier rapid. Baftă tuturor!

Citește și:

Cum am descoperit plastilina la 34 de ani!

Ce să faci ca să te iubească toate fetele de 1 Martie. Mărțișoare din plastilină

7 Comments on "La mulți ani, mămici! Pentru că iubiți necondiționat, Play-Doh vă premiază"

  1. Prima figurina….o farfuriuta cu un ou prajit:)

  2. O inima

  3. Fructe – mere, pere si portocale.

  4. a facut niste animalute, un caine si un leu

  5. A facut o pasare cu cioc care tot cadea:)

  6. A facut o ceasca si spunea ca el din ea va bea suc

  7. Un zar

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.