Marius Moga, despre cum are grijă de femeia lui: „Învăț de la ea cum să am grijă”

Share This:

Marius Moga se pregătește de lansarea primul său album muzical de când activează în industrie. În avanpremieră, compozitorul a scos un single cu mesaj pentru toți bărbații din România, în colaborare cu bunul său prieten, Andrei Tiberiu Maria (Smiley). Ai grijă de femeia ta este numele primei piese de pe viitorul album, iar muză i-a fost soția lui, Bianca Moga (Lăpuște).

Marius Moga  explică în acest interviu cum are el grijă de femeia lui și cum explică această colaborare cu Smiley, la 11 ani de la ultima piesă realizată împreună.

De ce v-a luat atât de mult timp să vă strângeți împreună pentru o nouă colaborare? 11 ani e mult…

De-ai fi un cântec a fost ultimul feat între mine și Smiley. Nu a fost un scop să așteptăm 11 ani, ci doar am lăsat timpul să ne aducă inspirația pentru următoarea piesă. Cu siguranță nu am fi scris aceeași melodie cu același mesaj cu câțiva ani în urmă. Timpul ne-a adus la Ai grijă de femeia ta, o piesă care vine din suflet”.

Marius Moga și Smiley la filmări

Cum s-a născut piesa Ai grijă de femeia ta și de ce te-ai gândit că Smiley e omul perfect pentru acest feat?

„S-a născut într-o sesiune creativă cu Smiley și Șerban Cazan. Nu a fost o invitație de feat. A fost pură inspirație și creativitate în studio, din care a ieșit o piesă de care suntem amândoi mândri și nu se putea cânta în altă formulă, clar”.

Marius Moga feat Smiley: Ai grijă de femeia ta – Ascultă aici!

Vă știți de 18 ani. Ce înseamnă pentru tine prietenia lui Andrei?

„Gândește-te că am împărțit aceeași casă, aceeași masă, același studio și aceeași prieteni pentru o perioada bună. Asta înseamnă mult. Ne știm de mulți ani și astfel prietenia noastră a trecut prin multe etape. Mă bucur că, în pofida drumurilor alambicate, reușim să ne sincronizăm și să creăm muzică sau să ne sfătuim despre trend-urile industriei, oricând e nevoie.”

Citește și: Amenajarea casei fără expert – interviu Alina Vîlcu și Omid Ghannadi (Visuri la cheie)

Tu cum ai grijă de femeia ta? Bănuiesc că nu faci excepție…

„Adaptându-mă la nevoile și dorințele ei, fiindcă nu există o rețetă și fiecare perioadă vine cu altă nevoie din partea iubitei mele, așa că, ascultând-o, învăț chiar de la ea cum să am grijă.” 

Marius Moga și Bianca Moga (Lăpuște). Credit foto: PRO TV

Numește câteva lucruri pe care nu le-ai putut sau nu le-ai putea face fără ea! 

„Să am un copil minunat. Să iubesc atât de mult. Să fiu fericit. Să râd mult. Să fiu rebel uneori.” 

Viitorul album va purta numele PRIMUL. Care e povestea lui, de ce l-ai numit așa?

„Pentru că este PRIMUL album pe care îl lansez în calitate de artist. Înseamnă enorm pentru mine, fiindcă încununează 20 de ani de la primul hit cu Akcent, Ți-am promis, la 18 ani. Este un album exclusiv cu featuri și colaborări cu artiștii cu care am lucrat în toți acești ani de când am pășit pentru prima dată în București doar cu un rucsac plin cu visuri și melodii”. 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.