Mega Image reduce prețurile la peste 1.000 de produse | Era coronavirus

Credit foto: Mega Image

Share This:

Voiam știri din astea și înainte de coronavirus, dar n-a fost să fie. Reprezentanții lanțului de magazine Mega Image au anunțat că reduc prețurile la peste 1.000 de produse și stopează orice creșteri de prețuri la raft în cazul tuturor produselor. Totul, ca umare a crizei provocate de infecția cu coronavirus.

Retailerul anunță că au fost aplicate deja reduceri semnificative de prețuri la peste 1.000 de produse de bază, alimentare și nealimentare, din cele mai solicitate categorii în această perioadă: lactate, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, făină de grâu, băuturi, produse de igienă și de curățenie. În același timp, au fost reduse prețurile și la peste 150 de legume și fructe, care reprezintă 75% din întreaga categorie.

Reducerile se văd deja în toate magazinele Mega Image și în online, pe www.mega-image.ro, unde pot fi verificate direct toate prețurile. Mega Image se angajează să nu opereze niciun fel de creșteri de prețuri la raft pentru toate produsele din portofoliul său. Măsura este valabilă cel puțin până la finalul lunii aprilie 2020.

Citește și: Măsuri preventive la Mega Image: pensionarii și persoanele cu dizabilități vor avea acces dedicat în magazine

Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care întreg lanțul de producție și de aprovizionare a fost dezechilibrat din cauza măsurilor critice adoptate de către autoritățile relevante în contextul COVID-19. Toate acestea influențează dinamica prețurilor, prin urmare am decis să intervenim cu măsuri de urgență pentru a limita creșterea prețurilor produselor la raft, comercializate în magazinele noastre și pentru a echilibra prețurile în această perioadă.

Toate aceste măsuri presupun un efort uriaș și investiții pe care le facem în acest context dificil, pentru a reduce cât mai mult impactul situației economice asupra clienților noștri. Vom urmări în continuare îndeaproape evoluția evenimentelor și vom lua măsuri atunci când va fi necesar pentru a rămâne un loc sigur pentru cumpărături și parte activă din comunitate,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Anunțul vine la câteva zile după ce Carrefour a adoptat o politică asemănătoare. Mai exact, reprezentanții grupului Carrefour au decis să plafoneze prețurile la peste 500 de produse de bază, până la data de 19 aprilie 2020.

1 Comment on "Mega Image reduce prețurile la peste 1.000 de produse | Era coronavirus"

  1. Mega Image nu am in oras, dar ma bucur ca au plafonat si cei de la carrefour

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.