Mierea de Manuka, antibioticul 100% natural care te scapă de E.coli și Stafilococul auriu

Credit foto: Shutterstock

Share This:

Antibioticele clasice sunt bune. Ele suprimă bacteriile și microbii cu ușurința cu care un elefant strivește un gândac. Însă industria farma nu a oferit răspuns la o întrebare care îi macină tot mai mult pe cei care nu pot trăi fără medicamente. De ce afecțiunile moderne evoluează cu atâta repeziciune, lăsându-i pe bolnavi fără apărare, în ciuda tratamentelor actuale?

Ca și în natură, orice acțiune are o reacțiune în lumea medicală. Când un virus face ravagii într-un colț de lume, oamenii de știință caută să creeze un antidot. Dar, în timp, ei vor constata că „agresorul” a suferit mutații și a dezvoltat rezistențe la medicament.

Prin urmare, trebuie inventat un leac mai puternic. Virusul se manifestă din nou cu violență, făcând ca antidotul nou creat să rămână în urma bolii pentru care acesta a fost conceput. E un cerc vicios din care corpul uman nu mai iese niciodată. Agresat, în primă fază de virusuri sau bacterii, el va respinge, în viitor, antidotul creat pentru a-l proteja. Rezultatul? Corpul nostru va fi la fel de expus la îmbolnăviri, ca și gândacul de mai devreme în fața tăvălugului unei turme de elefanți.

Atunci când medicina convențională dă greș, ba chiar ne pune sănătatea în pericol, e cazul să ne întoarcem la natură. Căci, ceea ce e creat de natură, chiar și o boală, poate fi reglat doar de natură. Azi o să vă vorbesc despre mierea de Manuka, un antibiotic 100% natural. Cel mai puternic cunoscut vreodată. Un panaceu universal.

Am întâlnit o sumedenie de părinți care au tratat afecțiuni banale ale copiilor lor cu pastile. De la vârste extrem de mici. Făceau puțină febră? Pac, la doctor! Roșu în gât? Poftim antibiotic! Streptococi? Repede, antibiotice și izolare totală! Oameni buni, calmați-vă! Există viață și fără pastile!

N-aș fi ajuns să scriu despre mierea de Manuka dacă nu aș fi încercat-o. Urmez o cură preventivă cu mierea de Manuka RAW MGO 100+ de la Nelson. Același produs îl administrăm și fiului nostru, însă în doze mai mici. E o cură de prevenire a îmbolnăvirilor, însă mierea de Manuka este un leac natural de mare efect împotriva ulcerului, gastritei, rinitei, durerilor în gât, tusei cronice, eczemelor, arsurilor, înțepăturilor de insecte, parodontozei, gingivitei.

Mierea de Manuka combate, însă, eficient microorganismele bacteriene și fungice (Escherichia coli, Stafilococul auriu, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Helicobacter pylori).

Cum am ajuns aici? Un tătic îmi povestea cum toată iarna trecută le-a dat fetelor sale miere din asta. „La început am fost sceptic. Însă m-a surprins că fetelor nici măcar nu le-a curs nasul. Toată iarna. Am mers pe recomandarea medicului de familie și a altor părinți care au avut rezultate similare”.

Nici eu nu l-am crezut pe cuvânt, motiv pentru care am consultat medicul de familie. Doctorul nu mi-a recomandat un anume producător, fiindcă nu e etic. Ei bine, eu pot să vă indic ce produs să cumpărați, căci n-am probleme de etică.

Mierea de Manuka pentru copii

Miere de Manuka 100% RAW 16+ 500 gr. (Wedderspoon). Una dintre cele mai puternice mieri RAW Wedderspoon, fiind bogată în nutrienți și foarte eficientă în vindecarea pe cale naturală a diverselor afecțiuni. Este ideală pentru menținerea sănătății aparatului digestiv, dar și în alte probleme de sănătate. Distruge Stafilococul auriu și ajută la tratarea de Helicobacter pylori. De asemenea, asigură un nivel ridicat al imunității organismului.

Ține minte!

E un produs 100% RAW, adică nepasteurizat, netratat termic. Asta înseamnă că nu a fost procesat în nici un fel.

Mierea de Manuka este facută din polenul florii arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Arborele crește numai în insulele izolate și nepoluate ale Noii Zeelande, la mari înălțimi.

NU conține organisme modificate genetic.

Considerată cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Produs doar în Noua Zeelandă, în arii protejate, cu poluare zero.

Fiecare borcan este înregistrat și prezintă pe etichetă un cod care, introdus pe site-ul producătorului, îți arată toată istoria produsului. De la apicultor, la distribuitor.

Stupii de albine sunt realizați din materiale care nu dăunează mediul.

Ambalajele nu conțin substanțe BPA.

Ce înseamnă 16+ de pe etichetă

Mierea de Manuka are calități antibacteriene mult mai mari decât restul tipurilor de miere. Această capacitate de a lupta și distruge bacteriile este masurată în laborator și îi sunt atribuite numere care indică gradul de putere. Mierea de Manuka 16+ conține un echivalent de 16% soluție antiseptică. Această activitate este stabilă în condiții normale de temperatură și umiditate.

Ce înseamnă KFactor de pe etichetă

Pentru a putea fi etichetat ca miere de Manuka, acest produs trebuie să aibă un indice de polen de cel puțin 70%, conform Jurnalului de cercetări agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0. Multe companii producătoare de miere de Manuka își promovează marfa în funcție de nivelul antibacterian, punând pe locul doi indicele de polen din miere (pollen count).

Mierea are multe alte proprietăți, în afara acelora de a lupta cu bacteriile, pe care le-a dobândit în mod natural. Producătorul insistă pe promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de Manuka RAW și nu doar pe proprietățile antibacteriene.

Wedderspoon garantează că mierea sa conține unul dintre cei mai ridicați indici de polen din industrie. De exemplu, KFactor 16+ de pe etichetă indică faptul că acest produs conține polen de floare de Manuka în proporție de cel puțin 75%. Produsul lor de top e cu KFactor 22+, cu o concentrație de 90% polen de floare de Manuka.

Cum se administrează

O linguriță cu o jumătate de oră înaintea meselor. Dimineața, pe stomacul gol. Poate fi adăugată în ceaiul răcit. Nu se administrează copiilor mai mici de un an. În cazul copiilor de doi-trei ani, reduceți doza la o jumătate de linguriță, cu o singură administrare pe zi. Nu e nevoie să fie depozitată la frigider după deschiere, e suficient să fie păstrată într-un loc răcoros. Recomand să consultați unui medic sau un nutriționist înainte de folosire. Nu sunt doctor, și eu am apelat la specialiști pentru a fi sfătuit.

Miere de Manuka RAW MGO 200+ 500 gr. (Nelson). Alt producător, alt produs de excepție și alt sistem de notare a concentrațiilor de substanțe antibacteriene. Mierea de care vorbesc acum este indicată pentru susținerea sistemului imunitar, pentru tratarea afecțiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la medicamente. Pentru afecțiuni ușoare sau de scurtă durată (răceli, dureri în gât), dar și pentru Helicobacter pylori, recomand mierea RAW MGO 100+. Provine din zone 100% nepoluate din sudul Noii Zeelande.

Ce conține și cum ne ajută

Toate tipurile de miere conțin o enzimă numită glucozoxidază. Această enzimă, care ajunge în miere datorită albinelor, eliberează încet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de Manuka are, însă, și alte componente care îi conferă calități antibacteriene excepționale. Pe lângă peroxidul de hidrogen, această miere de Manuka conține metilglioxal (MG).

El se găsește și în alte tipuri de miere, dar în cantități mult mai mici decât în mierea de Manuka. Metilglioxalul este cel care conferă mierii de Manuka calități antibacteriene excepționale. Cu cât concentrația de MG este mai mare, cu atât este mai puternic efectul antibiotic.

Așadar, MGO 200+ de pe etichetă ne arată cât de puternic este produsul în lupta cu bacteriile. Nelson a scos pe piață produse cu MGO de la 30+ la 300+, însă alți producători au și variante de MGO 550+ și chiar MGO 600+. Acestea din urmă sunt recomandate în cazul infecțiilor foarte rezistente sau în boli grave.

Ține minte!

E un produs 100% RAW, adică nepasteurizat, netratat termic.

Mierea de Manuka este facută din polenul florii arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Arborele crește numai în insulele izolate și nepoluate ale Noii Zeelande, la mari înălțimi.

NU conține organisme modificate genetic.

Considerată cel mai puternic antibiotic natural din lume.

Produs doar în Noua Zeelandă, în arii protejate, cu poluare zero.

Stupii de albine sunt realizați din material care nu dăunează mediul.

Ambalajele nu conțin substanțe BPA.

Produs cu o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor convenționale.

Cum se administrează

O linguriță cu o jumătate de oră înaintea meselor. Dimineața, pe stomacul gol. Poate fi adăugată în ceaiul răcit. În cazul copiilor de doi-trei ani, reduceți doza la o jumătate de linguriță, cu o singură administrare pe zi. Nu se administrează copiilor mai mici de un an.

Nu e nevoie să fie depozitată la frigider după deschiere, e suficient să fie păstrată într-un loc răcoros. Recomand să consultați unui medic sau un nutriționist înainte de folosire.

2 Comments on "Mierea de Manuka, antibioticul 100% natural care te scapă de E.coli și Stafilococul auriu"

  1. event.2performant.com folosește un protocol neacceptat. Nu pot comanda si nici sa vad pretul la mierea de Manuca Cum sa procedrez? ma intereseaza acest produs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.