Miracolul s-a produs de 1 decembrie: KFC laudă preparatele McDonald’s. Și viceversa

Share This:

Ceva de neimaginat s-a petrecut de 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. KFC și McDonald’s de pe plan local și-au dat mâna într-o încercare unică de a-și recunoaște reciproc meritele. Cele două lanțuri fast-food își laudă, unul altuia, preparatele cu scopul de a-i inspira pe români să renunșe la invidie, în schimbul admirației.

#TraiascaCapraVecinului este mesajul preluat de cele două lanțuri de restaurante din România, ca urmare a campaniei lansate de PressOne. McDonald’s și KFC devin astfel primele branduri rivale care se alătură inițiativei de a celebra atuurile concurenței. De 1 decembrie, pentru prima dată în lume, două branduri pe o piață extrem de competitivă, cum este cea de FMCG, își dau mâna și mărturisesc fiecare ce admiră la celalalt.

„Buni și cu sosul vecinului KFC ? #TraiascaCapraVecinului” este postarea McDonald’s.

„Fanilor noștri care preferă cartofii McDonald’s Romania lângă puiul crocant de la KFC, le spunem #TraiascaCapraVecinului”, se arată în postarea KFC.

Reprezentanții celor două lanțuri de restaurante și-au dat tag pe paginile de Facebook, ceea ce nu vezi prea des.

 

Piața de FMCG este atât de competitivă încât încercările de a face ceva împreună nu au dat roade până acum. În 2015, în SUA, Burger King a provocat McDonald’s să facă împreună un Burger al Păcii. McDonald’s a refuzat propunerea, dar iată că o face în România, în ziua în care românii sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire. Cele două branduri își declară reciproc admirația în social media cu scopul de a-i inspira pe români să dea invidia pe admirație și să vadă mai ales reușitele celor la care se raportează zi de zi.

Pe 6 noiembrie Pressone a demarat campanae anti-invidie #TraiascaCapraVecinului, dăruind cinci statui către cinci instituții media pe care le admiră: PRO TV pentru că ne inspiră să gândim liber, Europa FM pentru conținutul echilibrat, HotNews pentru că aduc mereu primii știrile verificate, Times New Roman pentru că fac haz de necaz și Recorder pentru curajul de a paria pe video jurnalism.

Citește și: Cum arată fabrica unde se fac chiflele McDonald’sBe the first to comment on "Miracolul s-a produs de 1 decembrie: KFC laudă preparatele McDonald’s. Și viceversa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.