MUIE PSD a devenit firmă. Un român a înregistrat societatea în Marea Britanie, în urmă cu câteva zile

Share This:

Un om de afaceri din Târgoviște, județul Dâmbovița, a înființat pe 9 august 2018 o societate comercială cu obiect de acticitate „prestări servicii”, sub titulatura MUIE PSD VIS Ltd. Firma, înregistrată în Marea Britanie, va avea activități comericale atât în Regat, cât și în România, notează gazetadambovitei.ro. Afaceristul din Târgoviște a declarat pentru sursa citată că demersul său este un protest la adresa autorităților în legătură cu modul în care a fost tratat românul cu plăcuțe de înmatriculare deocheate.

„Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înființat-o ca o formă de protest, dar o să și o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acțiunea autorităților împotriva bărbatului cu plăcuțele de înmatriculare celebre. Atunci m-am gândit să fac o firmă și să văd cum pot autoritățile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetățean au putut să îi interzică, dar să vedem dacă pot să îmi interzică și mie,”, a declarat acesta, precizând că până în acest moment nu a fost șicanat sau contactat în vreun fel de autoritățile de la București.

Noua societate face angajări, iar cei interesați de un job aici sunt sfătuiți să contacteze redacția cotidianului Gazeta Dâmboviței pentru detalii referitoare la program, atribuții și salarizare.

La sfârșitul lunii iulie, Răzvan Ștefănescu a rămas fără permis după ce polițiștii români au considerat că numerele sale de înmatriculare cu mesajul MUIE PSD sunt ilegale. Plăcuțele cu numere preferențiale fuseseră obținute în Suedia și, conform legilor din această țară, acestea sunt valabile doar pe teritoriul Suediei. Pentru că a circulat cu numere de înmatriculare „inactive” și cu un mesaj ofensator la adresa partidului aflat la guvernare, românului i s-a întocmit dosar penal.

După mai multe consultări între instituții, bâlbe și interpretări eronate ale convențiilor europene la care România este parte, Poliția Română a solicitat Parchetului clasarea dosarului. Ceea ce s-a și întâmplat.




Be the first to comment on "MUIE PSD a devenit firmă. Un român a înregistrat societatea în Marea Britanie, în urmă cu câteva zile"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.