New kids on the SuperBlog 2017

Share This:

Scriu de doi ani pe acest blog și, până acum, nu am concurat decât cu mine însumi. De această dată m-am decis să mă „bat” în texte cu alții ca mine, așa că m-am înscris în cea  mai prestigioasă competiție internă dedicată bloggerilor, SuperBlog 2017. Așa că, vreme de două luni și ceva, începând cu 26 septembrie 2017, voi scrie articole recomandate de organizatorii competiției, pe teme alese de ei. Voi avea șapte zile la dispoziție să redactez un text pe o temă dată, iar dacă voi trece toate probele atunci voi obține statutul de finalist SuperBlog 2017. Deși nu am mai participat la o competiție de acest gen, sunt pregătit pentru ea. Îmi place presiunea și nu mă sperie termenele-limită.

La ediția din acest an valoarea premiilor se ridică la 20.000 de lei, deci nu voi face muncă patriotică. Conform organizatorilor, bloggerii înscriși în această competiție pot câștiga bani sau diverse produse la fiecare probă din concurs, însă marile recompense vin dacă te califici printre cei mai buni. Ceea ce am de gând să fac. Dacă o să vă placă ceea ce scriu, voi vedea în reacțiile voastre. Dacă nu o să vă placă, ei bine… atunci mai bine să nu văd 🙂

Dacă aveți bloguri și vă place să dați din taste și pentru ceva bani de buzunar, atunci vă puteți înscrie și voi în concursul SuperBlog 2017 completând acest formular. Însă, înainte de a face asta, ar fi bine să citiți condițiile de participare. Multă baftă și ne vedem în continuare aici, pe danbrumar.ro!

SuperBlog este cea mai longevivă competiție dedicată bloggerilor, ediția inaugurală fiind în anul 2008. Peste 2.300 de bloggeri s-au înscris în acest concurs în toți acești ani și s-au scris peste 27.000 de articole. Chiar dacă la fiecare ediție se înscriu sute de pasionați într-ale scrisului online, doar câteva zeci reușesc să parcurgă toate probele. Well, să vedem ce-o fi la SuperBlog 2017!

Citește și:

În mintea lui Moon Ribas sau de ce vor oamenii să fie cyborg

 

 

 

 

Be the first to comment on "New kids on the SuperBlog 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.