Ofertă nebunească de Black Friday: factura la curent e zero vreme de 6 luni

Share This:

„Virusul” Black Friday nu iartă pe nimeni. Până și companii uriașe care activează în România au fost atinse de acest „flagel”, în încercarea de a câștiga bătăliile zilnice cu firmele concurente. Ei bine, de adata aceasta ofertele-șoc din „vinerea neagră” au ajuns și în sectorul energetic. Furnizorul de energie electrică și gaze E.ON România a semnat un parteneriat cu cel mai vizitat magazin online din România, eMAG, pentru furnizarea unor abonamente de curent la preț redus. Românii vor putea aplica pe site-ul eMag.ro, doar în 18 noiembrie, pentru unul din cele 1.000 de abonamente de alimentare cu energie electrică la preț promoțional. Factura la curent va fi zero în primele șase luni de furnizare.

Toți cei care vor aplica pentru un abonament de Black Friday vor trebui să semneze un contract de furnizare, valabil 12 luni. În primele șase luni factura la curent va fi zero, indiferent de consum. În următoarele șase luni, consumatorii vor fi taxați cu 0,19 lei/kWh, adică 19 lei pentru 100 kWh (consumul mediu al unei familii formate din trei persoane). După expirarea celor 12 luni de contract, consumatorii vor avea posibilitatea prelungirii lui.

Oferta de Black Friday a E.ON Energie România e valabilă doar în 18 noiembrie, pe site-ul eMag. Conform companiei de electricitate, clienții care au aplicat pentru cele 1.000 de pachete promoționale vor fi contactați în perioada 21 noiembrie – 9 decembrie pentru încheierea prin telefon a contractelor.

Cum beneficiezi de reducere la factura de curent

Prin intermediul pachetului promoţional de energie E.ON Lite, clienţii beneficiază de un cont personal pe platforma E.ON Myline, activat automat. În plus, aici vor avea acces la serviciul „factură electronică” şi informări prin email privind facturile de energie electrică, precum şi alte informaţii de interes.

Factura la curent va arăta mai bine pentru abonații E.ON. Cel puțin în primul an de facturare promoțională. Abonamentul E.ON Lite e răspunsul companiei la oferta lansată de concurenții de la Enel. Despre abonamentul E-Light de la Enel am scris un articol la vremea respectivă. Dacă ne uităm la preț, putem vedea că E-Light (0,162 lei kWh) e mai ieftin decât E.ON Light. Dar, când vine vorba de serviciul de alimentare cu energie electrică nu doar prețul e important.

Ne-am dorit să venim cu ceva nou şi să fim prezenţi în locurile preferate de clienţi şi de aceea ne-am orientat spre eMAG.ro – partenerul nostru în acest proiect. Dorim să fim promotori în ceea ce priveşte simplificarea procesului de cumpărare de pachete de utilităţi, dar şi în ceea ce priveşte conştientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbării furnizorului”, spune Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România.

Cine este E.ON România

E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON operează, în prezent, o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 21.400 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 de kilometri. Desfăşoară activităţi  de furnizare în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării, având circa 3,1 milioane de clienţi. În ultimii zece ani, E.ON a investit în România peste 1,3 miliarde de euro.

Citește și:

Cât de ieftin e abonamentul E-Light de la Enel față de cel monom cu rezervare

Cum faci contorizare separată la curent

Be the first to comment on "Ofertă nebunească de Black Friday: factura la curent e zero vreme de 6 luni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.