Oportunitate pentru medici: platforma online pentru consultații de la distanță

Credit foto: Anna Shvet/Pexels.com

Share This:

Medicii din România care vor să păstreze contactul cu pacienții lor o pot face de la distanță, grație unei aplicații online independente. În contextul pandemiei de coronavirus, Digital Clinics funcționează ca o platformă de telemedicină care le permite doctorilor să-și consulte pacienții de la distanță.

Un serviciu larg răspândit în Occident, telemedicina le asigură specialiștilor din domeniul sanitar acces facil la oamenii cu probleme de sănătate. Reprezentanții Digital Clinics au anunțat că medicii își pot deschide cabinete virtuale în platformă, beneficiind de soluția tehnică optimă pentru a fi oricând și de oriune în contact cu pacienții lor.

Medicii, psihologii și psihoterapeuții sunt invitați să-și deschidă, gratuit, cabinete online prin care să țină legătura cu cei care au nevoie de un sfat medical avizat, de o consultație la distanță sau de o primă ghidare eficientă în cazul unei probleme de sănătate”, spun reprezentanții platformei.

Cei interesați de acest serviciu pot cere informații suplimentare la numărul de telefon 0759.033.266 sau pe e-mail: contact@digital-clinics.com.

Digital Clinics, cea mai nouă platformă de telemedicină din România, este deschisă reprezentanților tuturor specialităților medicale. Procedura de înscriere este ușoară din punct de vedere tehnic și se realizează integral pe site-ul www.digital-clinics.com. Medicilor li se va cere să-și aleagă specializarea și să prezinte un rezumat al activității și competențelor medicale.

Consultații de la distanță

După verificarea documentelor și primirea acceptului, medicii își stabilesc atât propriul program de consultații, cât și onorariul perceput.

Principalele avantaje pe care Digital Clinics le oferă medicilor sunt programul flexibil și eficientizat, posibilitatea de a fi în legătură permanentă cu pacienții și de a le interpreta investigațiile medicale, chiar și de la distanță, prin intermediul consultațiilor video. În plus, veniturile sunt garantate: toate consultațiile oferite prin intermediul platformei sunt contra cost și sunt finalizate cu plata de către pacient a acestora prin intermediul sistemului integrat de plăți”, mai spune reprezentanții Digital Clinics.

Consultațiile online, rapide și accesibile, sunt consierate ideale în contextul noilor măsuri restrictive impuse de pandemia de Covid-19. Medicii pot ține legătura cu pacienții care se află în confortul și siguranța propriilor locuințe.

Credit foto: Anna Shvet/Pexels.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.