Pedalează înapoi în timp. Expoziție de biciclete rare, la mall

Share This:

Rugina le-a ocolit vreme de 25-30 de ani. Deși s-au învechit, iar gurile rele vorbesc că nu mai sunt la modă, 20 de biciclete de excepție au trecut testul timpului. Sun Plaza găzduiește începând de vineri, 12 mai, și până la 28 mai cea mai originală expoziție de biciclete rare. Cele mai multe sunt piese de rezistență în colecțiile cicliștilor pasionați de exponate vintage, însă toate au aceeași calitate: la fel ca vinul, sunt mai bune odată cu trecerea anilor.

Pedalează înapoi în timp” este îndemnul organizatorilor acestei expoziții inedite pentru toți iubitorii vehiculelor pe două roți. Printre exponate veți regăsi modele precum Scapin Competitione din anul 1979, Chesini model X Uno 1983 (foarte rară, fabricată dintr-un material extrem de ușor) sau Tommasini model Super Prestige 1987 – pentru cursierii care nu agreează compromisurile.

Toate aceste biciclete rare, adevărate bijuterii pe două roți, vor putea fi admirate gratuit în zona Sun Atrium. Alături de ele veți găsi o serie de tricouri purtate de cicliști cunoscuți în diverse competiții de prestigiu. Vestea mai puțin plăcută e că nu puteți atinge exponatele, însă sunt sigur că pasionații sporturilor pe două roți  vor fi mai mult decât încântați să afle povestea din spatele acestor biciclete rare.

Colnago. Credit foto: steel-vintage.com
Chesini
Cinelli

Citește și:

Cum arată noile stații de metrou Laminorului și StrăuleștiBe the first to comment on "Pedalează înapoi în timp. Expoziție de biciclete rare, la mall"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.