Ploaia înghețată. Despăgubiri de la primărie pentru proprietarii mașinilor distruse de arbori

Share This:

Ploaia înghețată din ultimele trei zile a produs mai multe pagube șoferilor din Capitală decât orice furtună de vară de până acum. Ca urmare a efectelor capriciilor vremii, posesorii de autoturisme care nu au asigurare CASCO primesc un ajutor din partea edililor: despăgubiri de la primărie pentru avariile provocate de copacii căzuți.

Măsura nu vizează deocamdată decât proprietarii de automobile din Sectorul 4. Reprezentanții primăriei au declarat că îi așteaptă de păgubiți la sediul administrației locale pentru demararea procedurii de obținere a unor despăgubiri.

„Din păcate, ploaia înghețată a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor căzuți, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotărât să venim în sprijinul proprietarilor și să îi ajutăm să își repare mașinile. Cei afectați trebuie să vină  la sediul primăriei, cu nota de constatare întocmită la fața locului de colegii de la Poliția Locală Sector 4, iar juriștii noștri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Măsura se adresează proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparații ale vehiculelor avariate de arborii căzuți în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute, spun edilii.

Bine, dar ce faci dacă nu stai în Sectorul 4? Ai o idee AICI.

Potrivit autorităților locale din sector, până sâmbătă seară se înregistraseră peste 100 de sesizări de îndepărtare a unor arbori sau crengi de pe domeniul public și circa 40 de autoturisme avariate.

Be the first to comment on "Ploaia înghețată. Despăgubiri de la primărie pentru proprietarii mașinilor distruse de arbori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.