Programul Rabla pentru ochelari. Câți bani poți primi pentru înlocuirea ochelarilor de vedere - Așa și pe dincólo

Programul Rabla pentru ochelari. Câți bani poți primi pentru înlocuirea ochelarilor de vedere

Credit foto: Designecologist/Pexels.com

Share This:

Dacă Rabla pentru electrocasnice a fost posibil, deși nimeni nu se aștepta, iată că românii au acum șansa de a-și schimba ochelarii de vedere. Chiar dacă nu este un program de stat, Rabla pentru ochelari a fost lansat din zona privată cu scopul de a crește numărul persoanelor care au acces la dispozitive de vedere noi, care să facă față problemelor de sănătate ale deținătorilor.

Rabla pentru ochelari este un program lansat de compania Tensa Art Design, care deține magazinele Lensa din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara. Cei care au ochelari vechi, chiar deteriorați, pot primi un voucher în valoare de până la 500 de lei pentru achiziționarea unor ochelari noi.

Cum participi la programul Rabla pentru ochelari

Pasul 1. Înscrierea în program, pe site-ul www.lensa.ro

Pasul 2. Prezentarea într-unul dintre magazinele Lensa din țară pentru predarea ochelarilor vechi. Tot atunci, trebuie prezentată prescripția medicală de ochelari (mai recentă de 12 luni).  

Dacă nu ai o recomandare medicală pentru purtarea de ochelari, poți face o consultație GRATUITĂ pe loc, în magazinul Lensa (în limita capacității disponibile la momentul respectiv). Fă o programare AICI înainte să mergi în magazin!

Pasul 3. Alegerea tipului de lentilă dorită. În funcție de tipul lentilei se va stabili valoarea voucherului. Conform programului Rabla pentru ochelari, valoarea voucherelor variază între 75 și 500 de lei.

Vezi OFERTA completă de ochelari de vedere!

Vezi OFERTA de final de sezon la ochelarii de soare!

Rabla pentru ochelari – bine de știut!

  • În campania Rabla la ochelari, clienţii îşi pot alege lentile din plastic de la Essilor şi Hoya, iar voucherul se aplică doar pentru perechea de ochelari completă (ramă + lentilă) achiziţionată din magazinul Lensa.
  • Programul se desfășoară în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2020.
  • Se pot aduce mai multe perechi de ochelari, însă valoarea voucherului se aplică pe comenzi separate, pentru fiecare pereche nouă de ochelari.
  • Este acceptată orice pereche de ochelari veche, indiferent de starea acesteia.  

Credit foto: Designecologist/Pexels.com

Be the first to comment on "Programul Rabla pentru ochelari. Câți bani poți primi pentru înlocuirea ochelarilor de vedere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.