Programul Rabla pentru ochelari. Câți bani poți primi pentru înlocuirea ochelarilor de vedere

Credit foto: Designecologist/Pexels.com

Share This:

A inceput Programul Rabla pentru ochelari 2022, ediţia de TOAMNĂ! Cum poţi beneficia de ochelari de vedere cu reducere:

  1. Te înscrii în program AICI, apoi vii în magazinele Lensa.
  2. Dacă nu ai prescripție pentru ochelari, vei primi una pe loc, GRATUIT, în magazinele Lensa.
  3. Primești pe loc 1.000 lei vouchere în schimbul ochelarilor vechi.
  4. Îți comanzi noua pereche de ochelari de vedere.

Obține o consultație GRATUITĂ pentru verificarea stării de sănătate a ochilor!

Descoperă Reducerile FINALE la ochelarii de soare!

UPDATE Programul Rabla pentru ochelari 2022 a început! Detalii AICI!

Du-te într-un showroom Lensa în perioada 1 martie – 3 aprilie 2022, schimbă-ți ochelarii vechi cu unii noi și beneficiezi de vouchere în valoare totală de 1.000 de lei.

Pentru a beneficia de programul Rabla și a-și reînnoi ochelarii de vedere, clienții trebuie să prezinte o rețetă validă, care să nu fie mai veche de un an. Pentru cei care nu au o prescripție validă sau vor să își verifice dioptriile, Lensa oferă gratuit consultația optometrică.

Campania se desfășoară în showroomurile Lensa și pe Lensa.ro până la 03.04.2022, ora 23:59. Cele 10 vouchere RABLA x 100 lei fiecare nu se cumulează și pot fi folosite la orice comandă de minimum 300 lei, până la 01.05.2022, cu condiția ca prima achiziție să fie o pereche de ochelari de vedere, conform regulamentului.

UPDATE Programul Rabla pentru ochelari 2021

Programul Rabla pentru ochelarii de vedere continuă în 2021. Sartul se dă la 1 septembrie, iar pentru a intra în posesia unor voucherere în valoare totală de 500 de lei trebuie să urmezi următorii pași:

PASUL 1: Înscrie-te online, completând formularul: https://lensa.ro/s/inscriere_rabla

PASUL 2: Vino într-unul din showroom-urile Lensa şi predă ochelarii vechi unui consultant. Listă showroom-uri: București, Cluj-Napoca, Timișoare, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș.

PASUL 3: Comandă noua pereche de ochelari de vedere şi primeşti vouchere în valoare totală de 500 lei. Beneficiarii Rabla primesc vouchere în valoare totală de 500 lei, adică 5 vouchere de 100 de lei. Fiecare voucher în valoare de 100 de lei poate fi folosit în showroom-uri și pe Lensa.ro pentru comenzi de minimum 300 de lei. Acestea nu se cumulează și nu se pot preschimba în bani sau în alte beneficii.

Important!

Comanda pentru noua pereche de ochelari de vedere se înregistrează în baza unei prescripții valide pentru ochelari. Dacă nu ai o rețetă actuală, beneficiezi de un consult de specialitate complet gratuit pentru a te asigura că valoarea dioptriilor tale este una corectă. Programează o consultație GRATUITĂ înainte să mergi în magazin!

Voucherele nu se cumulează și pot fi folosite la orice comandă de minimum 300 lei, până la 31.10.2021, cu condiția ca prima achiziție să fie o pereche de ochelari de vedere. Celelalte 4 vouchere se pot folosi la toate categoriile de produse, atât online, cât și în showroomuri.

Rabla pentru ochelari 2021 – întrebări frecvente

Pot participa cu mai multe perechi de ochelari la programul RABLA?

Da. Poți lăsa la Rabla oricâte perechi de ochelari de vedere dorești. Pentru fiecare pereche schimbată cu o nouă pereche de ochelari de vedere, vei primi vouchere în valoare totală de 500 de lei.

Se pot înscrie în program mai multe persoane de pe aceeași adresă de e-mail?

Da. Este important să menționați numărul total de perechi de ochelari de vedere pe care îi veți lăsa în showroom-ul nostru.

Pot să mă înscriu în program cu o pereche de ochelari foarte deteriorată?

Da. Scopul principal al programului Rabla este acela de a scăpa de ochelarii defecți sau nefuncționali și de a oferi, în schimb, cele mai bune soluții de prevenție sau de corecție a deficienților de vedere prin ochelari de vedere performanți, adaptați nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.

Descoperă Extra REDUCEREA de 10% la colecția de ochelari de soare!

***

Dacă Rabla pentru electrocasnice a fost posibil, deși nimeni nu se aștepta, iată că românii au acum șansa de a-și schimba ochelarii de vedere. Chiar dacă nu este un program de stat, Rabla pentru ochelari a fost lansat din zona privată cu scopul de a crește numărul persoanelor care au acces la dispozitive de vedere noi, care să facă față problemelor de sănătate ale deținătorilor.

Rabla pentru ochelari este un program lansat de compania Tensa Art Design, care deține magazinele Lensa din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara. Cei care au ochelari vechi, chiar deteriorați, pot primi un voucher în valoare de până la 500 de lei pentru achiziționarea unor ochelari noi.

Cum participi la programul Rabla pentru ochelari

Pasul 1. Înscrierea în program, pe site-ul www.lensa.ro

Pasul 2. Prezentarea într-unul dintre magazinele Lensa din țară pentru predarea ochelarilor vechi. Tot atunci, trebuie prezentată prescripția medicală de ochelari (mai recentă de 12 luni).  

Dacă nu ai o recomandare medicală pentru purtarea de ochelari, poți face o consultație GRATUITĂ pe loc, în magazinul Lensa (în limita capacității disponibile la momentul respectiv). Fă o programare AICI înainte să mergi în magazin!

Consultațiile sunt disponibile în orașele: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Pitești și Galați.

Pasul 3. Alegerea tipului de lentilă dorită. În funcție de tipul lentilei se va stabili valoarea voucherului. Conform programului Rabla pentru ochelari, valoarea voucherelor variază între 75 și 500 de lei.

Vezi OFERTA completă de ochelari de vedere!

Vezi OFERTA de final de sezon la ochelarii de soare!

Rabla pentru ochelari – bine de știut!

  • În campania Rabla la ochelari, clienţii îşi pot alege lentile din plastic de la Essilor şi Hoya, iar voucherul se aplică doar pentru perechea de ochelari completă (ramă + lentilă) achiziţionată din magazinul Lensa.
  • Programul se desfășoară în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2020.
  • Se pot aduce mai multe perechi de ochelari, însă valoarea voucherului se aplică pe comenzi separate, pentru fiecare pereche nouă de ochelari.
  • Este acceptată orice pereche de ochelari veche, indiferent de starea acesteia.  

Credit foto: Designecologist/Pexels.com

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.