Revoluția fiscală. Decizia luată de Kaufland în legătură cu salariile angajaților

Share This:

Revoluția fiscală. Kaufland România a reacționat la măsurile fiscale anunțate de Guvern de la 1 ianuarie 2018. În urma deciziilor de trecere a contribuțiilor de la angajator la angajați și de majorare a contribuțiilor la fondul de pensii, retailerul a decis să preia contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al fiecărui angajat. Conform conducerii Kaufland România, angajații vor avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%.

“Compania înțelege astfel să liniștească îngrijorările salariaților și familiilor acestora și îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranța lor salarială”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Laura Iancu, Director Resurse Umane al Kaufland România.

Revoluția fiscală. Ce beneficii vor avea angajații ratilerului

Pe lângă tichete de masă și asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland le oferă salariaților un program flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție, dar și abonamente la săli de sport. Complementar, cei care lucrează în cadrul companiei  beneficiază de mai multe zile de concediu de odihnă anual. În funcție de vechimea în companie, concediul poate ajunge până la 27 de zile pe an. Pe lângă acestea, compania acordă și zile libere, plătite, pentru acțiuni de voluntariat.

Despre Kaufland România

Revoluția fiscală. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România. Într-un recent studiu de piață derulat în România de către organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH, lanțul de retail Kaufland a primit cel mai mare număr de voturi la categoria cel mai înalt nivel de calitate. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.