S-a mărit familia! Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primele poze cu fetiţa înfiată

Dragoș și Dana, împreună cu Kadri (stânga), Sofia (centru) și fetița înfiată. Credit foto: Click!

Share This:

Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au o viaţă ca în filme şi nu contenesc să ne surprindă cu “scenariul” din familia lor. Cei doi au înfiat de curând o fetiţă, iar miercuri seara au scos-o în lume, oficial, la premiera filmului “Hawaii”. Familial or a ajuns, astfel, la cinci membri. La cererea celor doi, numele fetiței înfiate rămâne un mister, la fel ca un film cu final neașteptat.

“Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta vor veni şi Dana (n.r. soţia Dana Nălbaru) cu ceilalţi copii. Apropo de copii, m-am întâlnit cu un prieten căruia nu-i venea să creadă cât de mare a crescut Sofia (11 ani). Cel mic, Kadri, are doi ani şi patru luni. Timp liber am destul de puţin, dar imediat cum termin filmările la Visuri la cheie vrem să plecăm într-o vacanţă mai lungă, de 3-4 săptămâni. Am un proiect în Europa, o coproducţie Danemarca-Olanda. Emisiunea Visuri la cheie merge foarte bine, mai avem de filmat până la sfârşitul lunii”, a mărturisit pentru Click!, Dragoş Bucur, miercuri seara, la lansarea filmului „Hawaii”.

Covorul roşu de la CinemaPro a fost acaparat în totalitate, miercuri seara, de frumoasa familie Bucur-Nălbaru. Asta pentru că cei doi soţi au ieşit pentru prima dată în oraş în formulă de cinci. Nu, Dana nu a născut între timp cel de-al treilea copil, ci l-a adoptat. Fetița înfiată le-a căzut cu tronc după ce i-au aflat povestea la Visuri la cheie, emisiune pe care Dragoș o prezintă la PRO TV. Cei cinci au venit împreună la premiera peliculei “Hawaii”, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim şi au umplut încăperea de zâmbete, voie bună şi tandreţe.

Toată povestea o puteți citi în ziarul Click!

zoot.ro%20

Be the first to comment on "S-a mărit familia! Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primele poze cu fetiţa înfiată"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.