Șase ateliere de creație pentru copii la început de septembrie pe care nu le poți rata - Așa și pe dincólo

Șase ateliere de creație pentru copii la început de septembrie pe care nu le poți rata

Share This:

Anul școlar bate la ușă și pot paria că cei mici nu s-au săturat de joacă. Tocmai de aceea recomandarea săptămânii vine de la Muzeul Municipiului București, care a pregătit o serie de ateliere de creație dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, pe care nu trebuie să le ratați. Înscrierile se fac acum, iar prețul unui atelier este modic: 10 lei/copil. Iată ce puteți face cu copiii în ultima săptămână a vacanței de vară!

Muzeul Municipiului București le propune părinților șase ateliere de creație grupate în două mari proiecte: Vara istoriei pe Calea Victoriei (ediția a IV-a a Școlii de Vară a muzeului, dedicată copiilor de la 6 la 12 ani) și Caravana Muzeelor (ediția a VII-a, dedicată copiilor de la 6 la 10 ani). Cele șase ateliere vor fi găzduite de Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei nr. 151) în perioada 5-7 septembrie 2018, între orele 10.00-12.00. Înscrierile se fac la adresa de mail conferinte@muzeulbucuresti.ro sau la numărul de telefon 0722.574.897.

Ateliere de creație pentru copiii de la 6 la 12 ani

VARA ISTORIEI PE CALEA VICTORIEI (proiect dedicat activităților cultural-educative)

  • Miercuri, 5 septembrie, ora 10.00 – „Hârtie din Hârtie în 4 pași: pasul 4” – realizarea unor obiecte din hârtie manuală produsă din propria hârtie colectată cu Atelier Papelier;
  • Joi, 6 septembrie, 10.00 – Mari sărbători, atelier inspirat de expoziția „În apropierea sfinților. Frescele Mănăstirii Văcărești după 40 de ani”;
  • Vineri, 7 septembrie, ora 10.00 – atelier de improvizație cu Asociația PlaYouth.Ateliere de creație pentru copiii de la 6 la 12 ani

CARAVANA MUZEELOR (proiect dedicat cunoașterii patrimoniului muzeal, care se va desfășura sub genericul „Despre copilărie”)

  • Miercuri, 5 septembrie, ora 10.00 – Mari sărbători, atelier inspirat de expoziția „În apropierea sfinților. Frescele Mănăstirii Văcărești după 40 de ani”
  • Joi, 6 septembrie, ora 10.00 – Timpul liber în București, atelier inspirat de expoziția „Muzeul Vârstelor”
  • Vineri, 7 septembrie, ora 10.00 – Frumusețea balurilor și seratelor de altădată: de la costumație la muzică, atelier inspirat de expoziția „Muzeul Vârstelor”.

Citește și:

Prima zi de școală. Ce trebuie să conțină ghiozdanul copilului de clasa zero

Atelierele eematico sau cum devine joaca o treabă serioasă

giftology.ro%20-%20Stiinta%20cadourilor%20inteligente

Be the first to comment on "Șase ateliere de creație pentru copii la început de septembrie pe care nu le poți rata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.