Se dă șpagă la Primăria Sectorului 3? Vezi ce zice lumea!

Credit foto: Facebook/Primăria Sectorului 3

Share This:

O întrebare existențială la care vei afla răspunsul dacă te duci ca omul să soliciți o adeverință sau o autorizație pentru a desfășura o activitate. Se dă șpagă la Primăria Sectorului 3? Dacă știi deja răspunsul la această întrebare, atunci spune-le și celorlalți membri ai comunității! Acum ai la îndemînă un instrument simplu, pus la dispoziție… v-ați prins chiar de primărie. Pentru a crește calitatea serviciilor oferite, Primăria Sectorului 3 vă încurajează să completați un chestionar de evaluare a serviciilor pe care le oferă, așa, ca să știe cam care e percepția publică față de „actul guvernării” locale. Chestionarul poate fi completat la sediul instituției (Calea Dudești nr. 191) sau online, la această adresă

Am mai văzut genul ăsta de abordare. Și Sectorul 2 a făcut o cercetare asemănătoare, însă acolo s-a dorit o evaluare a activității Poliției Locale. Nimeni nu a aflat rezultatele chestionarului. Poate nu erau bune, cine știe? La Sectorul 3 situația stă altfel. În urma răspunsurilor oferite de cetățeni, vei putea afla care e percepția lor față serviciile publice oferite. Inclusiv dacă se dă șpagă la Primăria Sectorului 3.

Chestionarul este structurat pe cinci secțiuni care vizează accesibilitatea serviciilor publice furnizate, completarea formularelor și, dacă a fost cazul, modalitatea de achitare a taxelor aferente pentru o birocrație minimală, confortul spațiului, eficiența și eliminarea șpăgilor. Conform primăriei, cei care completează chestionarul nu sunt obligați să-și ofere datele cu caracter personal, pentru evaluarea serviciului public. „Datele înregistrate pe platforma mairesponsabili.ro sau în chestionarele în format fizic sunt folosite exclusiv în scopul proiectului, nu sunt publice și nu se transmit terților”, spun reprezentanții primăriei.

Proiectul „Mai Responsabili” este o inițiativă de responsabilizare civică ce aparține Centrului pentru Inovare Publică. În baza parteneriatului cu Primăria Sectorului 3, acesta va colecta chestionarele completate on-line sau în format fizic și va face recomandări pentru remedierea problemelor semnalate. Deci, cine se bagă? Descrie și tu experiența pe care ai avut-o accesînd serviciile primăriei ca să știe și alții la ce să se aștepte! Se dă șpagă la Primăria Sectorului 3? (nu trebuie să-mi spui mie).

Citește și:

Ridicarea mașinilor, reluată în Sectorul 3. De ce hinghereala asta e inutilă
Be the first to comment on "Se dă șpagă la Primăria Sectorului 3? Vezi ce zice lumea!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.