Sevil Shhaideh prim-ministru? Propunerea PSD pentru postul de premier ne arată cât de mult respectă acest partid poporul român

Credi foto: presidency.ro

Share This:

Propunerea PSD șin ALDE pentru postul de premier al României este atât de neserioasă încât ar trebui să te mâhnească până în măduva oaselor. Aici nu vorbim de lipsa de competență a doamnei care a ocupat  postul de minstru al dezvoltării în Guvernul Ponta. Nu-i cunoaște nimeni expertiza. Nu vorbim nici de remarcile xenofobe și antimusulmane, care inundă mediul virtual. România a fost mereu o țară tolerantă, iar această calitate vine de la oamenii care o populează. Sevil Shhaideh prim-ministru este o insultă adusă românilor în primul rând pentru nepotismul incredibil care se promovează la cel mai înalt nivel. Sevil Shhaideh e fina lui Liviu Dragnea, ajunsă ministru al dezvoltării în Guvernul Ponta 4 după plecarea lui Dragnea din acest minister.

Sevil Shhaideh prim-ministru este o provocare la adresa ordinii în această țară, mai ales pe fondul recentelor conflicte iscate de ideea construirii unei moschei musulmane la București. Mă întreb dacă oamenii ăștia care au lansat un asemenea nume sunt conștienți de pericolul de destabilizare care paște această națiune dacă Sevil Shhadeh va fi numită prim-ministru. Politicieni fără pic de remușcări au hrănit zeci de ani un conflict româno-maghiar, acum alții vor să pună pe tapet o luptă între religii. Sevil Shhaideh va jura pe Coran să fie fidelă României și cetățenilor acestei țări. Pe Coran, o carte sfântă pe care nici mulți musulmani nu o înțeleg. Sunt curios să văd cum va arăta un mesaj de Crăciun transmis românilor de premierul țării Sevil Shhaideh. Sau o urare de „Hrisitos a Înviat”, de Paște.

Sevil Shhaideh prim-ministru este o glumă proastă făcută românilor. E un alt fel de a ne spune că suntem proști, că votul nostru chiar nu valorează doi lei. Știm cu toții că Liviu Dragnea se visa premier, ba a și subliniat că acest post i se cuvenea, dar că nu-l poate ocupa din cauza condamnării nedrepte pe care a luat-o în dosarul fraudării referendumului din 2012. Cu Sevil Shhaideh la Palatul Victoria, domnul Dragnea și-ar asigura, de fapt, conducerea Guvernului, căci ce persoană poate fi mai docilă decât o rudă, un politician fără istoric și pretenții de mărire? Domnul Dragnea ne-a demonstrat că, dacă vrea să conducă Guvernul, o poate face fără probleme. Președintele Iohannis e cel care poate refuza propunerea, însă doar o singură dată. Domnul Dragnea tocmai ne-a făcut proști pe toți.

PS. Singurul nume propus la Camera Deputaților este cel al lui Liviu Dragnea. Deci, șeful PSD e în tot și în toate.Be the first to comment on "Sevil Shhaideh prim-ministru? Propunerea PSD pentru postul de premier ne arată cât de mult respectă acest partid poporul român"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.