Sorin Grindeanu, dezlănțuit: „Nu eu am fost la șprițuri cu serviciile secrete”

Sorin Grindeanu l-a atacat direct pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Foto: gov.ro

Share This:

Sorin Grindeanu s-a dezlănțuit joi seară în timpul unei intervenții televizate. A fost cel mai virulent atac adresat împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, venit din partea unui om din propriul partid.

„Voi răspunde la două dezinformări ale domnului Dragnea. Încearcă să mă asocieze cu serviciile, cu preşedintele, că ar fi cineva în spate care mă dirijează. Nu eu am fost la partide de tenis, la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete. Să se gândească mai bine când spune aceste lucruri, pentru că voi avea reacţii şi mai puternice pe acest subiect.

A doua minciună. V-aş ruga să vă puneţi în postura miniştrilor numiţi de Dragnea. Cum să lucreze aceşti miniştri dacă eu le spuneam un lucru, iar de la partid le venea altă directivă şi altă comunicare? De exemplu, când se apucaseră unii să comunice despre impozitul pe gospodărie şi am spus în şedinţa de Guvern să înceteze această comunicare şi că ministrul finanţelor e singurul care trebuie să comunice. Seara, la televizor, la planşă, cine era? Cu desene. Ce să creadă ceilalţi miniştri? În aceeaşi seară”, a declarat Sorin Grindeanu.
Cred că ne aflăm într-un moment dificil în care un singur om, Liviu Dragnea, încearcă să ne întoarcă înainte de 1989. Fiecare trebuie să ne gândim dacă ne dorim asta. Eu cred că nu. Sunt convins că nu”.

Citește și:

Grindeanu: „După ce demisionează Dragnea, demisionez și eu”

 

Be the first to comment on "Sorin Grindeanu, dezlănțuit: „Nu eu am fost la șprițuri cu serviciile secrete”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.