Stela Popescu a murit. A fost găsită decedată în propria casă

Share This:

Marea actriță Stela Popescu a murit joi după-amiază. Ea a fost găsită decedată în propria locuință. Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, locuia singură de mai mulți ani. Deși în ultima vreme s-a zvonit că e grav bolnavă, Stela Popescu a negat public acest lucru. Spunea mereu că e sănătoasă tun și că afirmațiile din spațiul public sunt răutăcioase.

Conform medicilor chemați de urgență la reședința ei din Capitală, decesul a fost semnalat în jurul orei 15.50. Cauza morții: stop cardio-respirator.

Stela Popescu, pentru ultima dată pe scenă, alături de Alexandru Arșinel, pe 13 noiembrie 2017

Stela Popescu a murit singură. A fost găsită în casă, fără suflare, de o persoană din anturajul ei. Conform unor surse medicale, cea care a găsit-o este fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina, fiica cumnatului actriței. Stela Popescu a adoptat-o pe Doina pe când aceasta avea 16 ani. Un gest foarte frmos din partea unei femei care a susținut toată viața că nu vrea copii.

„Noi nu am vrut să avem copii, dar am înfiat o nepoată de-a soţului meu, Doina Maximilian. Avem şi o nepoată de la ea, Stanca Radu, care este o tânără actriţă foarte talentată”, declara îndrăgita actriţă, pentru ziarul Click!

Stela Popescu, alături de fiica adoptivă, Doina Maximilian. captură Antena 1

Alexandru Arșinel, prima reacție: „Vai de mine! Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian!”, a spus actorul, în hohote de plâns, conform news.ro.

Ion Dichiseanu, prima reacție: „Este de neimaginat, sunt blocat total. Acum câteva zile am stat de vorbă cu ea. Nu-mi vine să cred. Nu-mi găsesc cuvintele. Această fiinţă era plină de viaţă. Zburda mereu. De multe ori, eram eu trist. Îmi transmitea tonus, optimism de viaţă. Era un fenomen. Ea mă impulsiona şi îmi dădea optimism, viaţă, sănătate. Un talent care nu se va mai naște”.

Lucian Romașcanu, ministrul culturii, prima reacție: „S-a stins Stela Popescu. O ştiu personal, de când umblam pe sub masa la care stătea. Acum câteva zile ne-am văzut la mine la birou, plină de energie şi de idei de proiecte. Astăzi, nu mai este, dar ne rămân în amintire lucrurile minunate realizate într-o viaţă dedicată artei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Lucian Romaşcanu pe pagina lui de Facebook.

Mihai Bendeac, prima reacție: „Astăzi, s-a reunit cel mai bun, frumos și fermecător cuplu de artiști din Istoria României. Drum bun, doamna Stela. Mulțumim!”, a scris actorul pe Facebook.

Stela Popescu și Ștefan Bănică. Foto: Facebook/Mihai Bendeac

Citește și: 

Farmacia Inimii, mesaj de ultimă oră pentru Stela Popescu

Stela Popescu, moarte suspectă. Când a murit, de fapt, actrițaBe the first to comment on "Stela Popescu a murit. A fost găsită decedată în propria casă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.