Stela Popescu, moarte suspectă. Când a murit, de fapt, actrița?

Share This:

Stela Popescu a fost declarată decedată joi după-amiaza, în jurul orei 15.45-15.50, însă salvatorii SMURD chemați la fața locului au constatat că actrița era moartă de mai multe ore. De aceea, manevrele de resuscitare nu au mai fost efectuate. Actrița nu prezenta semne vitale. Însă, bomba e aruncată de Alexandru Arșinel, partenerul ei de scenă, care a susținut, la ieșirea din locuința actriței, că Stela ar fi căzut în casă miercuri. În urma acestei căzături a suferit o hemoragie, care i-ar fi cauzat moartea, în cursul zilei de miercuri.

Stela Popescu locuia singură, de aceea nimeni nu știe precis când s-a întâmplat acest lucru. Trupul neînsuflețit al actriței a fost descoperit joi după-amiază de fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta s-a dus la reședința actriței, îngrijorată că nu poate da de marea actriță. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 15.32, conform coordonatorului SMURD pe București, medicul Bogdan Oprița. Necropsia care va fi efectuată la INML va elucida acest mister.

Conform apropiaților, trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va fi depus vineri (24 noiembrie 2017) în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, după care va fi transportat la Mânăstirea Cernica. Înmormântarea va avea loc duminică, în cimitirul Mânăstirii Cernica, unde Stela Popescu are un loc de înhumare.Citește și: 

Stela Popescu a murit. A fost găsită decedată în propria casă

Be the first to comment on "Stela Popescu, moarte suspectă. Când a murit, de fapt, actrița?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.