Ți-e teamă că nu iei Bacul? Acum îți poți cumpăra subiectele, ca să fii mai aproape de reușită

Credit foto: Shutterstocker

Share This:

Am picat Bacul la Latină. Urmând un liceu teoretic cu profil umanist, am avut de ales între Literatură Universală și Limba Latină. Nu știu de ce am ales-o pe a doua, dar după ce am luat 2,80 la Bac la această disciplină am realizat că singurul motiv era farmecul profesoarei. Am contestat nota, fiind convins că examinatorii făcuseră o greșeală.

Eroarea s-a confirmat, după recalcularea punctajului rezultând o notă de 5,05. Tot sub așteptările mele, dar și sub cele ale profesoarei. Îmi amintesc și acum ce mâhnită a fost când a primit vestea despre eșecul meu, care eram olimpic la Română, mare iubitor de Istorie, filosof în devenire și obsedat de Gramatică.

Însă, nu i-am spus niciodată (sper să citească articolul ăsta) că nu m-am pregătit aproape deloc pentru examenul de Bac la materia ei. Motiv pentru care mi-am știrbit serios nota finală.

De ce vă spun asta? Pentru că sunt convins că sunt mulți copii în ultimul an de liceu care se vor prezenta nepregătiți la cel mai important examen din viața lor de elevi. Indiferent de disciplină, orice elev are scăpări și lipsuri, iar dacă le poate identifica la timp are șansa de a le îndrepta cu meditații sau cu studiu individual aprofundat.

Însă, pentru a acoperi „golurile” înainte de examenul de Bacalaureat mai există o soluție, mai puțin costisitoare decât meditațiile propriu-zise. Ajutorul elevilor care nu sunt siguri de reușită la Bac vine de la EasyBe, o platformă online care a creat o serie de cursuri care permit reținerea mai ușoară a noțiunilor predate la clasă. Pachetele de cursuri, disponibile pe suport audio și text, sunt create de profesori de liceu din București.

Ele conțin și variante de subiecte care se dau la Bac, tip grilă, cu răspunsurile corecte aferente. Lecțiile sunt interactive și vin cu recomandări în ceea ce privește abordarea subiectelor pe care le primesc elevii la examenul de Bacalaureat. Toate materialele pot fi citite sau ascultate de câte ori e nevoie pentru a fi asimilate timp de un an de la data cumpărării lor. Ele sunt compatibile cu dispozitive desktop, laptop, smartphone, tabletă, notebook și netbook.

Materialele didactice, disponibile pentru Limba și Literatura Română (atât pentru profilul uman, cât și pentru profilul real), Istorie, Biologie (clasele IX-X și clasele XI-XII) și Geografie, sunt în conformitate cu programa Ministerului Educației. Pentru a avea acces la ele trebuie să intri pe site și să-ți alegi materia la care vrei să obții suportul audio + text.

Ca să-ți faci o idee dacă materialele astea te ajută sau nu, poți accesa mai întâi o secțiune de Demo. Aici poți vedea o prezentare a materiilor, cum arată lecțiile audio și text, precum și cuprinsul tuturor materiilor de studiu (lecțiile pe capitole și sesiunile de testare și verificare a cunoștințelor).

Dacă informațiile acestea gratuite te-au convins, mergi mai departe și adaugi în coș materialul didactic care îți este necesar. Fiecare pachet costă 119 lei, indiferent de materie, însă până la 15 mai 2018 poți beneficia de un preț promoțional de 99 de lei.

Îmi cer scuze că nu am anunțat mai devreme această campanie de reducere, ați fi avut mai mult timp la dispoziție să reflectați dacă aceste lecții sunt ceea ce vă trebuie. Spor la treabă și baftă măreață la Bac!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.