Tragedia Colectiv. Părinții acestui băiat au zburat spre Bruxelles, în timp ce fiul lor, Alexandru Hogea, era transferat la Viena

Credit foto: max-media.ro

Share This:

Situație incredibilă în timpul transferului de pacienți din spitalele românești în clinicile din Europa. Părinții unui tânăr din Sinaia, rănit grav în incendiul de la Colectiv, au ajuns la Bruxelles cu un avion de linie, fiindcă medicii români le spuseseră că acolo va fi transferat fiul lor. Alexandru Hogea (19 ani) a fost transferat, în ultimul moment, la Spitalul AKH din Viena, fără ca părinții să știe acest lucru, informează Mediafax. Cei doi au aflat de schimbarea de plan abia când au aterizat în capitala Belgiei, așa că au fost nevoiți să ia primul avion spre Viena.

Alexandru Hogea era internat la Spitalul Universitar de Urgență. Tânărul are 19 ani și este din Sinaia, unde a fost elev al Colegiului „Mihail Cantacuzino”. În prezent este student la Facultatea de Automatică de la Universitatea București. Primăria din Sinaia a început o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia Hogea să fie alături de fiul lor, iar zeci de persoane din Sinaia s-au programat pentru miercuri să meargă să doneze sânge pentru Alexandru la Centrul de Transfuzie din București.

Ultima oră. Numărul victimelor a ajuns la 41 de morți. Un tânăr de la Spitalul Floreasca, internat cu arsuri grave pe corp și pe căile respiratorii, și-a pierdut viața în această seară. Încă un tânăr de la Bagdasar Arseni a murit în această seară. Încă mai sunt peste 40 de răniți grav, dintre care o parte au ajuns la spitale din Olanda, Belgia și Austria. Doi dintre pacienții transferați la Rotterdam (Olanda) nu au supraviețuit zborului și au murit înainte să ajungă la Secția de Terapie Intensivă din spital. Medicii au încercat să-i resusciteze, însă nu au reușit.

Be the first to comment on "Tragedia Colectiv. Părinții acestui băiat au zburat spre Bruxelles, în timp ce fiul lor, Alexandru Hogea, era transferat la Viena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.