Trei zile de lucrări de reparații la metrou. Trenurile vor circula mai greu pe magistrala a doua

Share This:

Reprezentanții Metrorex au anunțat că urmează trei zile de lucrări de reparații la metrou. E vorba de intervenții pentru modernizarea magistralei a doua de metrou Berceni-Pipera. Circulația trenurilor va fi afectată în perioada 31 august (vineri) – 2 septembrie, iar intervalul de succedare va crește la 6 – 10 minute, la orele de vârf.

În perioada amintită, Metrorex efectuează lucrări de modernizare și înlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non-stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor. Conform Metrorex, în perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor se va reorganiza astfel:

Vineri, 31 august 2018, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. „La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei”, spun responsabili din cadrul companiei.În perioada 1 – 2 septembrie (sâmbătă și duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Călătorii vor fi permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Citește și: 

Zece lucruri care mă scot din sărite la metroul din București

Be the first to comment on "Trei zile de lucrări de reparații la metrou. Trenurile vor circula mai greu pe magistrala a doua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.