Ultima fiță în matrimoniale: plătești un consultant să-ți găsească jumătatea - Așa și pe dincólo

Ultima fiță în matrimoniale: plătești un consultant să-ți găsească jumătatea

Share This:

Relațiile amoroase nu mai sunt ce erau odată, iar căsniciile nu mai durează nici jumătate din cât o făceau în urmă cu 50 de ani. Oamenii moderni au probleme își a-și gestiona sentimentele față de cei de lângă ei, dar… există o soluție pentru toate necazurile planetei. Nu degeaba prosperă agențiile matrimoniale.

În cele ce urmează vreau să vă vorbesc despre o nouă metodă prin care îți poți întâlni marea iubire (dacă o cauți, firește), un partener pentru sfârșitul lumii sau pentru vacanța de vară, fără să folosești un site de întâlniri online.

Când am aflat că Lewis Hamilton își caută iubirea pe net, prima reacție a mea a fost să-l compătimesc pe băiatul ăsta. Adică un om de prestanța lui să aibă nevoie de o aplicație de dating e ceva cât se poate de neobișnuit. Însă mulți apelează la Măria Sa Internetul când stau prost cu dragostea, dar poate că ar trebui să caute iubirea în altă parte.

Ultima fiță în matrimoniale e să-ți angajezi un consultant în relații amoroase, care să-ți găsească persoana potrivită. Pe platforma online 326.ro (doar înscrierea este online), poți participa la diverse întâlniri reale, puse la cale de cei care administrează această agenție neobișnuită.

Reprezentanții platformei organizează diverse evenimente tematice, de grup sau „unu la unu”, între persoane singure care sunt în căutarea unui partener. Grupele de oameni sunt organizate pe baza potrivirilor dintre membrii lor, adică în funcție de pasiunile, preocupările și subiectele de interes pe care le au în comun oamenii respectivi.

Întâlnirile au mai multe tematici, de la o simplă ieșire în club înlesnită de consultantul tău în amor, până la evenimente sofisticate de tip puzzle, în care poți cunoaște oameni noi în intimitatea lor, printr-o serie de jocuri. Nu, nu sunt jocuri cu conotație sexuală.

După modelul „Dumezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă”, consultantul în amor nu face decât să-ți înlesnească întâlnirea cu persoane care prezintă interes pentru tine. Mai departe trebuie să te descurci cum știi tu mai bine și să decizi dacă o persoană e potrivită pentru tine sau nu.

Pentru a putea ajunge să intri în contact cu persoane care sunt și ele în căutarea unui partener trebui să-ți faci cont în platformă, completând un formular. După validarea contului, vei putea să-ți îmbunătățești profilul de membru cu datele personale pe care le consideri demne de împărtășit cu consultanții matrimoniali.

După ce ai parcurs această etapă, poți să selectezi tipurile de evenimente la care vrei să participi: întâlniri de grup de tip puzzle, seri dansante, evenimente tematice, întâlniri „unu la unu”. Dacă la aceste evenimente ai întâlnit pe cineva care ți-a plăcut, poți cere online să te vezi din nou cu acea persoană în cadrul unui eveniment viitor.

Reprezentanții platformei le recomandă membrilor săi să nu se grăbească să facă schimb de date personale cu cei pe care îi întâlnesc la primul eveniment, ci să-și îngăduie mai mult timp pentru a-i cunoaște mai bine.

Ca să obții acces la evenimente în care să întâlnești persoane care au lucruri în comun cu tine trebuie să devii membru al comunității 326.ro. Statutul de membru se obține după achitarea une taxe anuale, care diferă în funcție de serviciile matrimoniale de care vrei să beneficiezi.

Detalii referitoare de la costurile abonamentelor găsești AICI. Pe lângă taxa anuală de membru, mai trebuie să suporți și costurile evenimentelor (întâlnirilor) la care vrei să participi. Acestea variază între 50 și 400 de lei. Baftă măreață!
Be the first to comment on "Ultima fiță în matrimoniale: plătești un consultant să-ți găsească jumătatea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.