Vă place #Transformers? Fac cinste cu trei invitații duble la acest film memorabil

Share This:

Am primit niște lucruri drăguțe de la Hasbro și am simțit nevoia să scriu despre ele. Nu știam că ei știu că sunt fan #Transformers și mi-au făcut o bucurie când mi-au trimis acasă două tricouri. Unul pentru mine, unul pentru fiul meu, în care ne-au făcut pe amândoi eroi. Ne-am amuzat copios când le-am îmbrăcat, dar pe mine m-a pus serios pe gânduri mesajul lor. Chiar sunt un erou pentru fiul meu? Sper că da.

Niște…. eroi, ce să mai vorbim… #Transformers

Pe lângă tricouri, am găsit în pachet un set de jucării autoboți. Sideswipe și Bumblebee, două personaje pe care fiul meu le-a îndrăgit din prima clipă. Deși n-a văzut nici unul din cele cinci pelicule lansate până acum (are doar 4 ani), are déjà un favorit: Bumblebee. Da, el și alte câteva milioane de copii. Fiindcă nu am decât un set, și nu pot să vi-l fac cadou, vă recomand elefant.ro, un site unde găsiți aceste jucării (cred eu) la cel mai bun preț. Clic pe poza de mai jos ca să găsiți oferta lor de autoboți Hasbro!

Însă pot să fac altceva pentru voi. Scot la concurs trei invitații duble la ultimul film #Transformers (Ultimul Cavaler), cu amabilitatea partenerilor mei de la Hollywood Multiplex din București Mall. Cinematograful, situat în primul mall construit în Capitală, este, începând cu 1 mai 2009, deținătorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) și 3D (Real D) la nivel național. Când le-am propus acest concurs au zis da din prima, fiindcă un film ca #Transformers nu e de ratat. Eu nu am văzut încă partea a V-a, dar nu e târziu.

Cei trei câștigători vor fi stabiliți de mine, prin tragere la sorți. Concursul începe acum și durează până duminică, 9 iulie 2017, ora 19.00. Norocoșii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a blogului, în aceeași seară, și în privat. Câștigătorii pot merge la filmul Transformers: Ultimul Cavaler în perioada 10 – 13 iulie (inclusiv), la orice reprezentație. Consultați programul cinematografului înainte de a pleca la film!

Ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs?

#Proba 1: Numiți cel puțin un personaj (autobot sau decepticon) într-un comentariu pe site!
#Proba 2 (opțională): Dacă vă place acest blog, dați LIKE paginii de Facebook, pentru a fi la curent cu articolele și concursurile mele viitoare! (repet, e opțional).

Nu ești un fan al filmului Transformers? Vezi trailerul (clic pe poza de mai jos), poate te răzgândești! Vizionare plăcută!

Citește și:

Recensământul berzelor. S-a lansat aplicația care te pune pe numărat păsările

De la coada vacii la traversarea Atlanticului. Povestea puștiului care își depășește condiția în fiecare zi1 Comment on "Vă place #Transformers? Fac cinste cu trei invitații duble la acest film memorabil"

  1. Ancuta Pruteanu | 10 iulie 2017 at 5:02 | Răspunde

    Optimus Prime

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.