Viața bate filmul. Incredibila poveste de dragoste dintre o singaporeză și un oltean

Credit foto: adevarul.ro

Share This:

De multă vreme n-am citit ceva mai savuros, mai autentic și mai incredibil ca acum. E o poveste de dragoste cum rar te-aștepți să întâlnești, cu atât mai puțin în Vulturești, o comună cu 2.800 de suflete din județul Olt. Aici, și nu în altă parte, iubirea a poposit surprinzător, după un zbor de peste 9.000 de kilometri. Fericitul este tânărul Alex Donea (17 ani), un puști care n-a pierdut timpul pe Facebook, cum deseori facem cu toții, ci a folosit atuurile acestei rețele de comunicare pentru a întâlni marea dragoste. Numai că a fost extrem de surprins când s-a trezit cu ea la ușă, pe nepusă masă, ceea ce la- surprins nevoie mare. Iată povestea lui și a fetei care a plecat de acasă cu mama ei, fără să anunțe pe nimeni altcineva, pentru a-și cunoaște bărbatul de care s-a îndrăgostit doar făcând schimb de poze pe Internet și cu binecunoscutul „ asl pls”. Articolul poartă semnătura Andreei Mitrache, de la Adevărul.

***

Yap Lay Leng (25 de ani) şi mama ei, Foi Ly Kheng (61 de ani), au fost căutate timp de 10 zile în toată lumea, după ce familia din Singapore le-a dat dispărute. Cele două femei au fost găsite în comuna Vultureşti, din Olt.

Două femei, mamă şi fiică, au plecat de acasă din Singapore în urmă cu 10 zile fără să spună nimănui nici măcar un cuvânt. Au luat cu ele suma de 40.000 de dolari, iar tatăl lui Yap Lay Leng a fost cel care a anunşat Poliţia, de teamă ca acestea să nu cadă pe mâna unor traficanţi de persoane. Mama şi fiica au fost găsite pe data de 2 februarie în România, în judeţul Olt, la un tânăr de 17 ani pe care fata l-a cunoscut în urmă cu doi ani pe internet. „Au venit la noi în Vântureşti în urmă cu zece zile. Băiatul meu a cunoscut fata pe internet şi au stabilit să se întâlnească. A mers şi le-a luat de la Bucureşti, iar de atunci stau la noi. Au viză pe trei luni şi nu sunt probleme din acest punct de vedere. Nu ştiu ce vor face copiii de acum înainte. Ei se iubesc şi asta contează cel mai mult“, a povestit Marian Donea, tatăl lui Alexandru Donea.
Yap Lay Leng, în vârstă de 25 de ani, din Singapore, l-a cunoscut în urmă cu doi ani pe Alexandru Donea, din Vultureşti, Olt pe internet. „Amândoi avem o pasiune pentru desenele manga, iar acum am luat decizia să ne cunoaştem mai bine. Viaţa în România este frumoasă şi sunt foarte fericită aici“, a povestit tânăra. Mama şi fiica au plecat de acasă fără să spună nimănui şi asta din cauză că rudele nu au fost de acord cu acest lucru. „Ne-am cunoscut pe internet pe Facebook, iar de la un timp am început să vorbim amândoi şi aşa am ajuns foarte apropiaţi unul de celălalt. Nu ştiam că vrea să vină în România, am aflat acum o lună şi jumătate că îşi doreşte acest lucru. Noi am planificat acest lucru în secret, deoarece tatăl ei nu a vrut să o lase să vină. Mama ei nu a vrut să o lase să plece singură, iar astfel au venit amândouă. Ea nu a vrut să anunţe pe nimeni că este aici, în România, pentru că îşi dorea să plece departe de toate problemele pe care le avea. Să sperăm că peste un an sau doi ne putem căsători. Peste un an vrem să ne mutăm şi ne-am gândit undeva în America“, a povestit Alexandru Donea.

Întreaga poveste o găsiți pe adevarul.ro.

 

 

 

Be the first to comment on "Viața bate filmul. Incredibila poveste de dragoste dintre o singaporeză și un oltean"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.