Video șocant. Stela Popescu, „plină de draci” cu două zile înainte să moară

Stela Popescu a avut un discurs pe care nu l-a înțeles nimeni

Share This:

Imagini neverosimile cu Stela Popescu, realizate cu doar două zile înainte de anunțul morții sale. Marți seară, 21 noiembrie 2017, îndrăgita actriță a urcat pe scenă pentru a fi premiată, în cadrul Galei Femei de Succes 2017. Alocuțiunea sa a fost una halucinantă, trădând o stare de neliniște, de rău. În mediul online se vorbește însă de un consum exagerat de alcool. Însă, poate că adevărul nu-l știe nimeni, nici măcar cei care au fost la eveniment. Chiar și așa, toată asistența a rămas încremenită la discursul actriței, care părea că-i ceartă pe toți, abia articulând cuvintele. Cu greu a putut lega frazele pentru a se face înțeleasă. Totul se vede în acest video șocant.

Later edit

Medici: Stela Popescu a suferit un prim atac vascular cerebral în timpul galei, când susținea discursul pe scenă. Fiind suferindă de diabet, pe fondul unei supărări mari, nivelul glicemiei din sânge a înregistrat valori extreme. Conform ultimelor informații care răzbat din ancheta de moarte suspectă deschisă de anchetatori, actrița s-a înfuriat foarte tare că organizatorii galei nu i-au pus la dispoziție un taxi care să o aducă la eveniment. Tensiunea i-a crescut foarte mult și a început să se simtă rău înainte să plece spre gală. Mărturisirea aparține chiar Stelei Popescu, care a sunat-o pe organizatoarea galei Femei de Succes, Mihaela Șerban, pentru a o certa pentru modul în care a trata-o. Însă, după cum va preciza Mihaela Șerban mai jos, în cadrul acestui articol, Stela Popescu s-a dus la alt eveniment, nu la cel organizat de ea.

Rămâne, totuși, întrebarea, cum de nici un om din public sau din partea organizatorilor nu a fost suficient de inspirat să cheme o ambulanță, căci era evident că actrița nu se simea bine.

„De ce m-ați chemat mă, dacă nu m-ați chemat să fiu la voi aicea?”, e una din întrebările la care nimeni n-a putut găsi răspuns. Imaginile, filmate de cameramanii unor televiziuni, au ajuns pe youtube.

Mihaela Șerban, despre o confuzie: „Stela Popescu a încurcat galele”

Mihaela Șerban, scenarist de televiziune și fondatoarea galei Femei de succes din România, a scris pe Facebook că imaginile prezentate în mass media nu sunt din timpul celebrei gale, ci de la nu alt eveniment dedicat oamenilor speciali din România. Într-o postare pe Facebook, Mihaela Șerban a lămurit totul. Redau întregul comunicat, așa cum a fost el postat pe rețeaua de socializare, chiar dacă el conține greșeli sau cuvinte prescurtate:

„COMUNICAT OFICIAL! Am sa fiu la fel de obiectiva ca Antena 1 si Observator tv si am sa spun ADEVARUL despre confuzia creata cu ultima aparitie a doamnei Stela Popescu la un eveniment confuz, crezand ca este vorba despre adevarata Gala Femei de succes! Ultima mea comunicare cu doamna Stela Popescu a fost foarte coerenta, nu era deloc incoerenta cum a sus o anumita televiziune! Eu am vb cu domnia sa si am invitat-o la Gala Femei de succes cu doua saptamani in urma, dansa spunandu-mi ca va veni cu drag si la aceasta editie, deoarece a participat la o serie de editii inca din 2003. si i-a placut foarte mult! Noi intotdeauna am comunicat si colaborat foarte frumos! Eram foarte apropiate si ne sfatuiam cu galele ca perioade sa poata participa! Urma sa facem gala pe 5 decembrie, dar la rugamintea unor mari artisti, care au filmari in aceste perioade, am amanat gala cu inca o saptamana in luna decembrie! Am revenit cu tel la domnia sa acum 2 zile, sa sa-i spun ca am amanat gala si urmeaza sa aiba loc o saptamana mai tarziu in decembrie, dar domnia sa era foarte suparata cand am sunat-o!

Mi- a explicat coerent si clar ca a mers cu o seara inainte la un eveniment fals, crezand ca este vorba de adevarata Gala Femei de succes si acolo s-a suparat foarte mult, cand a vazut ca nu era aceeasi gala, nu erau aceeasi organizatori si a fost tratatata cu indiferenta ca nu i s-a trimis nici macar o masina, iar dansa s -a pregatit, s-a coafat si a stat 2.30 imbracata, asteptand sa fie luata de acasa, asa cum faceam eu de fiecare data! A crezut ca am pus pe altcineva din organizare sa o sune de la gala noastra adevarata si de aceea in final s-a dus! Se crease o mare confuzie! Nu este drept sa se spuna despre doamna Stela Popescu ca nu mai era coerenta la ultimul eveniment la care a aparut, asa cum a prezentat aseara la Kanal D! Doamna Stela era foarte coerenta , dar nu-si gasea cuvintele de suparare pe organizatorii evenimentului, ptr ca domnia sa a crezut ca vine la Adevarata Gala Femei de succes si a nimerit la un eveniment confuz, care nu a tratat-o cu respect!

Nu i-au trimis macar un taxi, la valoarea dansei si s-a simtit extrem de jignita! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat doamna noastra draga, Stela Popescu! Eu si echipa mea din organizare am tratat-o intotdeauna cu mare respect si am luat-o mereu de acasa, ca si pe doamna Tamara Buciuceanu si alti mari artisti in varsta! !Asa au tratat o mare actrita in ultimele clipe de viata! Nu pot sa spun decat sa le fie rusine celor care nu respecta valorile nationale si incerca sa copieze marile proiecte de pe piata! Este inuman ce s-a intamplat!”.

***

Stela Popescu (81 de ani) a fost găsită decedată, joi după-amiază, în casa ei din zona Pieței Galați din Capitală. Descoperirea macabră a fost făcută de fiica ei adoptivă, Doina Maximilian, fata cumnatului ei, Ion Maximilian. Pe 21 decembrie 2017 ar fi împlinit 82 de ani și o petrecere în cinstea ei era în pregătire. Stela Popescu va fi înmormântată duminică, în cimitirul Mânăstirii Cernica, alături de fostul soț, Mihai Maximilian.

Citește și: 

Stela Popescu, moarte suspectă. Când a murit, de fapt, actița?Be the first to comment on "Video șocant. Stela Popescu, „plină de draci” cu două zile înainte să moară"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.