Vodafone oferă o lună de Internet gratuit la lansarea Supernet 4G+

Share This:

Un operator telecom din România își răsfață abonații cu o ofertă de nerefuzat. Compania Vodafone oferă clienților săi o lună de Internet gratuit, cu prilejul lansării rețelei Supernet 4G+. Totuși, de această facilitate nu se vor bucura toți utilizatorii, ci doar cei care locuiesc în Cluj-Napoca și Iași. În toată luna septembrie, începând de azi, Internetul e gratuit și nelimitat pentru cei care au abonamente cu net pe mobil în rețea. Motivul acestei bunăvoințe? Vodafone a luat fața competitorilor și a îmbunătățit tehnologia 4G. Azi a lansat Supernet 4G+.

Utilizatorii Vodafone au de azi acces la viteze de descărcare a datelor de două ori mai mari; semnal mai bun și acoperire mai mare în spații închise, sesiuni de live streaming HD fără egal; securitate sporită a datelor distribuite sau stocate de utilizatori. „În testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, directorul de tehnologii al Vodafone România.
Update-ul pe care cei de la Vodafone l-au făcut la vechea rețea 4G a fost extrem de costisitor. Deși nu au oferit informații legate de costuri, reprezentanții companiei au declarat că efortul echipei a fost similar celui de lansare a tehnologiei 4G. Migrarea de la 4G la 4G+ a fost, spun cei de la Vodafone firească. „Din septembrie 2014 în septembrie 2016, numărul utilizatorilor a crescut de 20 de ori. În același interval de doi ani, traficul de net în 4G a crescut de 40 de ori. Asta spune totul despre transformarea impresionantă a comportamentului utilizatorilor”, spune Andrea Rossini, consumer business unit director Vodafone România.

Abonații din Cuj și Iași vor avea Internet gratuit doar pentru o lună. Însă, în noua rețea Supernet li se promite o creștere a securității datelor personale stocate sau distribuite. În acești doi ani de 4G, rețeaua a reușit să blocheze 50 de milioane de site-uri de phishing și viruși care puteau compromite datele userilor. De fapt, rețeaua are de gestionat peste 600 de milioane de sesiuni de date pe zi, fiecare cu potențial de risc. Pentru îmbunătățirea securității, Vodafone va lansa o aplicație de mobil, Protect app.

Vodafone a creat și un spot video pentru a demonstra cât de tare e experiența în Supernet 4G+. Pilotul Titi Aur a fost nevoit să-și pună toată nădejdea în streamul live de la Vodafone și a pilotat o mașină de curse cu toate geamurile acoperite. Ce a ieșit puteți vedea în filmulețul de mai jos.

Supernet 4G+ este disponibil de azi în 42 de mari orașe din țară, reședințe de județ, dar și în alte 330 de localități din România. Pentru a avea acces la facilitățile rețelei trebuie să ai un dispozitiv compatibil cu rețeaua 4G+. Iată câteva mobile care suportă tehnologia 4G+: Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Iphone 6, Iphone 7 (lansare așteptată în acest an). Abonamentele și serviciile Vodafone nu se scumpesc odată cu introducerea Supernet 4G+. Care sunteți din Cluj sau Iași? O să aveți Internet gratuit toată luna septembrie! Norocoșilor! J

Citește și: Șapte motive pentru care merită să-ți iei laptop recondiționat

citgrup.ro

Be the first to comment on "Vodafone oferă o lună de Internet gratuit la lansarea Supernet 4G+"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.