Vrei să devii fermier? Acum ai primul internship plătit care te învață să faci bani din pământ - Pagina 2 din 2 - Așa și pe dincólo

Vrei să devii fermier? Acum ai primul internship plătit care te învață să faci bani din pământ

Share This:

Internship gratuit la fermă – cum devii fermier

Ferma de la Vlădeni a fost gândită ca un incubator de fermieri, oameni care la sfârșitul perioadei de practică să fie capabili să-și deschidă propriile ferme în sistem regenerativ. Pe termen lung, centrul își dorește să creeze o rețea națională de operatori și manageri de ferme regenerative. Dar pentru a ajunge acolo, candidații trebuie să parcurgă o perioadă de pregătire, care include toate activitățile defășurate într-o fermă de legume.

Fiecare intern va fi implicat în activitățile fermei: producție de răsaduri, management recoltare, irigații, semănare, management dăunători agricoli, activitate de magazie, comenzi și distribuție etc. Pe întreaga durată a programului, fiecare intern va fi responsabil pentru cel puțin unul dintre domeniile principale de activitate din fermă.

Activitatea din fermă se desfășoară după un program strict, care începe la ora 6.00 dimineața. Organizatorii acestui internship țin foarte mult la respectarea programului.

Vrem să reinventăm modul în care se face agricultura, știm că este posibil să producem hrană sănătoasă, de calitate, și să generăm profit pentru fermieri în timp ce creștem continuu fertilitatea naturală a solului, biodiversitatea, sechestrăm carbon atmosferic în sol și îmbunătățim calitatea vieții fermierilor”, spune Ionuț Bădică, președinte ICPR.

Well… Cine se bagă?

Be the first to comment on "Vrei să devii fermier? Acum ai primul internship plătit care te învață să faci bani din pământ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.