Wizz Air și TransferGo te invită la concurs. Cum poți câștiga un voucher de zbor de 25 de euro și 10 lire la primul transfer de bani

Credit foto: airplane-pictures.net

Share This:

Concurs Wizz Air și TransferGo. Trimite o fotografie făcută în timpul unui zbor Wizz Air și, dacă ești primul pasager de pe acel zbor care ne trimite emailul, primești un voucher de £25 pe care îl poți folosi la următorul zbor cu ei + £10 când faci un transfer cu TransferGo

Dacă în următoarele două luni când mergi în România zbori cu Wizz Air, întreabă în avion de promoția TransferGo și primește un voucher în valoare de £10 valabil pentru prima ta tranzacție de bani online folosind serviciul TransferGo.

Pentru a caștiga, fă o fotografie cu flyerul sau voucherul și trimite-o pe adresa wizz@transfergo.com. Este important să pui în mesajul tău data, ora și ruta pe care ai zburat. Fă asta repede și, dacă ești primul, vei primi un voucher în valoare de €25 pentru următorul tău zbor cu Wizz Air către orice destinație!

Mai mult: dacă faci un transfer de bani internațional folosind codul promoțional de pe voucherul primit în avion, primești transferul gratuit și £10 pentru că ai folosit TransferGo pentru prima dată!

TransferGo este un serviciu simplu, sigur și rapid pentru a trimite bani internațional!

Înregistrează-te astăzi pe transfergo.com și încearcă-l și tu! Succes la concursul Wizz Air și TransferGo!

transfergo.com

Be the first to comment on "Wizz Air și TransferGo te invită la concurs. Cum poți câștiga un voucher de zbor de 25 de euro și 10 lire la primul transfer de bani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.