Zambirici.ro te invită la concurs. Iată cum poți câștiga articole pentru copii în valoare de 300 de lei

Credit foto: photl.com

Share This:

Lume, lume, poftește la concurs! Zambirici.ro și danbrumar.ro îți vin în ajutor de Moș Nicolae și îți oferă șansa de a câștiga unul din cele trei vouchere în valoare de 100 de lei fiecare. Cu ele poți achiziționa articole pentru copii din categoriile Grădiniță și școală, Lenjerii de pat pentru copii și Hăinuțe pentru copii.

Ce trebuie să faci pentru asta? Trei lucruri simple, care îți vor răpi doar un minut din timpul tău prețios.

  1. Abonează-te la newsletterul zambirici.ro folosind acest formular
  2. Fă-ne un pustiu de bine și dă un LIKE paginii noastre de Facebook
  3. SHARE acestui anunț ca să afle toată lumea

Concursul se încheie pe data de 2 decembrie, ora 18.00. Cei trei câștigători vor fi stabiliți prin tragere la sorți și anunțați în aceeași zi. Fiecare dintre cei trei norocoși va putea achiziționa articole pentru copii în valoare de 100 de lei (300 de lei în total) din cele trei categorii de produse enunțate mai sus. Câștigătorii vor primi voucherele pe e-mail, sub forma unor coduri în baza cărora vor putea alege articolele de pe site-ul zambirici.ro. Concursul este deschis utilizatorilor din toată țara.

NOTĂ: După înregistrarea pe zambirici.ro verificați căsuța de mail și confirmați abonarea. Doar așa puteți intra în cursa pentru unul din cele trei vouchere.

Mult succes tuturor!

Sursa foto: photl.com

Be the first to comment on "Zambirici.ro te invită la concurs. Iată cum poți câștiga articole pentru copii în valoare de 300 de lei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.