Zece oameni de pe Facebook cu care mi-ar plăcea să fiu prieten în viața reală

Share This:

Nu duc lipsă de prieteni, nici de tovarăși de băutură. Chestia e că ultimii mă cam calcă pe nervi uneori, iar primii devin cicălitori tocmai atunci când n-am nevoie de sfaturile lor. Ce să fac?, nici eu nu-s perfect. Și de aceea îmi lipsește compania unor oameni care să mă ia așa cum sunt. Iată o listă cu zece persoane care cred că mi-ar putea face pe plac.

Paula Seling. E genul de fată cu care nu mi-ar fi niciodată rușine să ies pe stradă. Elegantă, stilată, feminină, adică exact calitățile pe care le aștept de la o reprezentantă a sexului frumos. Dacă te desparți de persoana iubită și vrei să-i arăți ce partidă a pierdut, Paula e femeia ideală cu care să te afișezi ca să-i faci în ciudă. Pur și simplu radiază frumusețe și optimism.

Maria Șarapova. Un sportiv desăvârșit, o jucătoare de excepție, o femeie de o eleganță rară pentru un om din lumea sportului. Îmi plac rușii, însă rusoaicele sunt de pus în ramă. Lăsând la o parte banii pe care îi câștigă, Șarapova e genul de femeie căreia i-ar plăcea un bărbat mai bogat decât ea, care să o conducă și să o răsfețe. Fiindcă nu mă situez nici măcar în primii 500.000 de pretendenți din acest punct de vedere, propun să-mi văd de ale mele. Și, eventual, să o invit în oraș pe Paula Seling.

Andi Moisescu. Aș vrea să-mi fie prieten ca să vorbim de chestii legate de copii mici. E modelul meu de tată și cred că nu sunt singurul care are astfel de sentimente. Are o familie frumoasă, care crește armonios. E cel mai tare jurat de la Românii au talent, omul care asigură echilibrul în orice „confruntare” cu pretendenții la titlul de cel mai talentat român, dar și cu colegii de la pupitru.

Adda. Aș pune-o să-mi cânte în fiecare zi „Nu plânge, Ană”, o piesă care, nu știu prin ce miracol, reușește să-mi facă pielea de găină de fiecare dată când o ascult. De fapt, ce-ar fi să o ascultați și voi aici?

Cătălin Ștefănescu. Îmi plac oamenii mai inteligenți, mai culți și mai sensibili decât mine, căci am ce să învăț de la ei. Cătălin ar fi un prieten bun, genul de om care nu accceptă jumătăți de măsură. Garantez, 100%!

Dem Rădulescu. Nu râdeți! Chiar dacă nu mai e printre noi (decedat în 17 septembrie 2000), maestrul are încă un cont pe Facebook, care e updatat periodic de simpatizanți. După părerea mea, Dem Rădulescu a fost cel mai mare actor de comedie pe care l-a avut România în ultimii 50 de ani. Înainte să se nască el nu știu ce era cel mai tare din parcare, însă nici nu m-am obosit sondând atât de departe. Respect, maestre! Propun „să sacrificăm nește mici și să bem un țap” în cinstea matale! Cunoscătorii știu de ce.

Cătălina Grama (Jojo). O știu de la Kiki Riki Miki, un show de televiziune pentru copii. Bineînțeles că nu mă interesa spectacolul, ci ea. Știam de atunci că vrea să devină actriță de prestigiu, dar nu mă așteptam s-o văd în pielea goală într-un film de lung metraj („Poker” – 2009, regia Sergiu Nicolaescu). M-a dezamăgit de trei ori: atunci, când s-a măritat, apoi când a divorțat. Dar, de ce vorbesc prostii? Astea nu-s motive să nu devenim prieteni.

Avem și-o poză împreună, dar nu ne-am apropiat mai mult. Ce mă sfătuiți?
Avem și-o poză împreună, dar nu ne-am apropiat mai mult. Ce mă sfătuiți?

Isabela Staic. În showbiz i se spune „Bianca Drăgușanu de Târgu Jiu”. Ea zice că asemănarea cu mult mai cunoscuta fotomodelă e pur întâmplătoare. Eu și jumătate din orașul Târgu Jiu suntem de altă părere. Isabela o copiază pe Bianca aproape în tot ce face. Se îmbracă la fel, se coafează la fel, se fotografiază în aceleași poziții. Mda, ați înțeles ce vreau să spun. Dacă vom ajunge vreodată prieteni mă jur că voi face tot ce-mi stă în puteri s-o conving să-și scoată implanturile mamare. Pur și simplu sunt împotriva naturii.

Gabriel Drăghici. E corporatist. Lucrează într-o bancă, unde face „raportări pentru BNR”. Dar e cunoscut drept tipul care a înotat 24 de ore fără oprire pentru a ajuta o fetiță grav bolnavă. E un tată grozav și un soț pe măsură. Mi-a spus odată că pentru a reuși un lucru în viață, oricât de greu ar fi, trebuie mai întâi să-ți propui să-l atingi. Cred că are dreptate.

Ruxandra Cristina. Habar n-am cine e Ruxandra Cristina, deși a rezistat cu încăpățânare pe lista mea de prieteni vreme de câțiva ani. Hei, Ruxandra, hai să ne cunoaștem mai bine! Vrei să fim prieteni? Aștept un răspuns.

Fii bun și dă Share acestui articol! Poate ajunge la cei care vreau să-mi fie prieteni.

Be the first to comment on "Zece oameni de pe Facebook cu care mi-ar plăcea să fiu prieten în viața reală"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.