Ziua Copilului 2016. Iată 15 cadouri pe care să le cumperi de 1 iunie

Credit foto: Sever Gheorghe

Share This:

Îți place sau nu, a mai trecut un an, iar copilul tău știe că 1 iunie e ziua în care trebuie să-l tratezi special. Pentru cei care sunt sătui de alergătură am pregătit o listă cu niște jucării educative și jocuri care pot face deliciul întregii familii. Le-am grupat pe categorii de vârstă pentru a-ți fi mai ușor să te orientezi. Iată ce poți cumpăra de Ziua Copilului 2016 fără să bagi prea adânc mâna în buzunar!

Vârsta 1-3 ani

trenul colorat cu forme

Trenulețul colorat cu forme. Joc ideal pentru dezvoltarea abilităților unui copil de până la trei ani. Cel mic poate încărca vagoanele cu cărămizi, însă nu oricum, ci potrivind cuburile după formă și culoare. După ce a terminat de construit, copilul poate trage jucăria prin casă cu ajutorul sforii atașate. Trenul colorat cu forme este din lemn, nu din plastic.

noriel-kids-set-de-bucatarie

Set de bucătărie. Cei mici sunt înnebuniți după gătit. Le place să-i imite pe cei mari, însă se frustrează când li se spune că n-au voie la aragaz, că nu le este permis să pună pastele la fiert ori să pregătească ei tarta de fructe. Până se ajungă meșteri într-o bucătărie adevărată își pot testa abilitățile de masterchef cu acest set de bucătărie.

Trusa este ideală pentru experimentarea unor jocuri de rol copil-părinte, dezvoltă creativitatea, socializarea și îi ajută pe cei mici să exploreze obiecte și noțiuni pe care le întâlnesc în lumea celor mari.

puzzle duo

Puzzle duo. Nu se demodează niciodată. Și dacă setul anterior vi se pare complicat pentru un copil de 2 ani, ei bine acest puzzle cu piese din carton nu necesită diplomă de bacalaureat. Puzzle-ul conține 10 piese, confecționate din carton, cu vopsele non-toxice.

Galetusa cu sapun

Găletușa cu baloane de săpun. Ei bine, da! Vrei baloane, ai baloane! Cei care au făcut acest joc genial garantează „distracție cu găleata”. Mașinăria de făcut baloane are și un motoraș care, în momentul în care e pornit, începe să producă baloanele mult iubite de cei mici. Însă nu e obligatoriu ca micuții să pornească motorașul, ci se pot ajuta de cele trei baghete de săpun pentru a se distra pe cinste.

Set gradinarit

Cărucior cu unelte de grădinărit. E vremea pentru curățenia de primăvară-vară în grădină. Setul conține un coș de grădină cu greblă, târnăcop, plantator, lopată, foarfece de vie, stropitoare și două ghivece. După părerea mea se poate folosi și la groapa de nisip. Pariez că acolo va și ajunge.

pizza funghi

Pizza funghi. Cea mai bună pizza e cea făcută în casă. De ce? Pentru că poți să pui în ea tot ce e mai bun pentru cel mic. De data aceasta lăsați-l pe cel mic să decidă ce o să conțină preparatul după care românii se dau în vânt. Setul de pizza e printre cele mai vândute produse din categoria de vârstă 1-3 ani. Piesele sunt din lemn, iar bucățile de pizza și ingredientele se unesc cu scai. Noi avem unul din acesta și un tort.

Vârsta 4-6 ani

joc-noriel-comoara-lui-piticot-3d

Comoara lui Piticot. Personal ador jocurile board, cu misiuni dintre cele mai năstrușnice. Scopul jocului de mai jos e să câștigi comoara, evident a lui Piticot, iar pentru asta trebuie să ajungi primul la căsuța cu numărul 72. Fiecare jucător alege un pion și aruncă, pe rând, cu zarul atâtea căsuțe câte indică acesta.

Distracția este garantată, dar jocul are și elemente de matematică, numai bune pentru ca piticul tău să devină as la școală. Puteți juca în doi, trei sau în patru acest joc, scos de Noriel.

set inginerie

Set inginerie – 10 modele. Una dintre cele mai avansate jucării tridimensionale pentru construit care poate distra chiar și un adult. Setul conține un sistem de bare și de conectori care pot fi folosiți la construirea unor figuri geometrice. Iată ce se poate construi: bărcuțe, avioane, mașini, macarale și orice vă mai trece prin cap. Setul conține 89 de piese și 420 de puncte de conectare. Ziua Copilului 2016.

maimu stie

Maimu știe. Maimu e o maimuțică teribil de isteață, pe care nu o poți păcăli cu nimic. Jocul îi ajută pe cei mici să facă legături între concepte, să recunoască obiecte, culori și forme. Iată cum se joacă: pune planșa în suport și maimuțica în cercul din stânga planșei. Rotește maimuța pe loc până când banana pe care o ține în mâna ei e îndreptată spre imaginea pe care vrei s-o alegi.

Încearcă să ghicești ce imagine din cercul din dreapta corespunde imaginii pe care ai ales-o în cercul din stânga. Vrei să vezi dacă ai avut dreptate? Pune maimuțica în centrul cercului din dreapta și dă-i drumul! Maimu cea isteață se va roti singură până când banana din mâna ei va indica imaginea corectă!

plastelino-fabrica-de-briose_2

Fabrica de brioșe Plastelino. Imaginația nu are granițe când vine vorba de jocurile cu plastilină. Seturile tematice Plastelino conțin plastilină de calitate, cu aromă de vanilie și accesorii care îi permit copilului să o modeleze în cele mai trăsnite și mai creative forme. Ideal pentru fete, setul le permite să modeleze în mod magic brioșe de orice culoare și cu orice topping, din plastilina cu aromă de vanilie.

Producătorul avertizează că produsul conține amidon și, chiar dacă plastilina miroase grozav, ea nu se poate mânca. Deci, supravegheați copiii când se joacă.

plusica

Doctorița Plușica și Emmie Slummer. Da. Unii și-ar fi dorit ca Disney să nu fi inventat atâtea jucării, căci le-au luat mințile copiilor rău de tot. Eu cred că dacă nu era Disney, momentele de dinainte de culcare erau mai monotone. Așa că, alungă monotonia cu doctorița Plușica și prietena ei, îmbrăcate în pijamale adorabile. Atenție, însă! Și ele vor o poveste înainte de culcare.

Vârsta 7-10 ani

scoala de magie libris

Școala de magie. Sufăr enorm (da, acum) că nu am avut parte de astfel de jocuri când eram copil. Școala de magie – Ediția Junior conține toate elementele necesare pentru 50 de trucuri magice. La un nivel sau altul, cu toții ne pricepem la așa ceva, însă jocul ăsta le va permite celor mici să viseze la lucruri aparent imposibil de realizat. Copilul tău poate deveni un maestru al magiei inofensive și se va simți tare bine când va realiza că și-a impresionat publicul.

noriel-150-de-jocuri-intr-unul-singur_4

150 de jocuri într-unul singur. Tuturor ne place să ne jucăm, să fim competitivi, să câștigăm. Eu zic că mai important e să te distrezi, iar voia bună vine întotdeauna la masa de joc alături de toți membrii familiei. Pachetul conține 150 de jocuri distractive și incitante, educative și care pot dezvolta capacitatea de rădbare. Ziua Copilului 2016.

În interiorul cutiei găsiți opt table de joc, un pachet cu 55 de cărți de joc, un pahar de yams, cinci zaruri, un set de table, 45 de pioni de trei culori, 16 pioni de patru culori, un carnețel pentru a ține scorul și o carte cu regulamentele tuturor jocurilor. Pot juca minimum doi jucători și maximum opt.

kibitz

Kibitz. Este un joc de societate amuzant pentru doi până la 16 jucători, ideal pentru petreceri, în care jucătorii desenează, mimează sau modelează cuvintele aflate pe cărțile de joc. Jocul include spuma de modelat Spumini în patru culori, o tablă magnetică de desen, 128 cărți de joc, discul Kibitz, o clepsidră și regulamentul de joc. Iată un video din care poți înțelege mai ușor cum se joacă.

consola..

Consolă sport LexiBook. Pentru copiii care au déjà acces la televizor și la jocuri pe acest suport, propun această metodă de petrecere a timpului liber. Consola Sport JG7000 conține cinci jocuri (Călărie, Ski, Apără poarta de fotbal, Baseball și Bowling). Conține 2 controller wireless și cablu conectare AV. Grafică: 16 biți. Necesită baterii 4xLR6 (nu sunt incluse).

Be the first to comment on "Ziua Copilului 2016. Iată 15 cadouri pe care să le cumperi de 1 iunie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.